Bergendahls · Publicerad 21 apr

Vi söker dig som har erfarenhet av fakturahantering och som har intresse av att utveckla och förbättra fakturaflöden. Fakturaavdelningen servar samtliga bolag inom Bergendahls Food. Ditt ansvarsområde kommer vara EDI för direktleveranser.

Arbetsuppgifter

Du kommer främst att arbeta med EDI-flödet för fakturor. Tjänsten inkluderar allt från att säkra nya EDI-anslutningar, felsöka och åtgärda stopp i flödena, till uppföljning, statistik och support. Du kommer även att arbeta med övriga arbetsuppgifter inom avdelningen. Du ska leverera kvalitetssäkrat stöd och rådgivning till organisationen i fakturaärenden. Tjänsten kräver att du håller dig uppdaterad vid förändringar av lagar som påverkar fakturahantering och liknande.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har en YH-utbildning eller en högskoleutbildning inom ekonomi.
Du har ett proaktivt arbetssätt, är van vid och mån om att möta deadlines. Du har lätt för att se hur man kan effektivisera arbetsrutiner och inte rädd att prova nya tillvägagångssätt.
Det är viktigt att du har känsla för detaljer men samtidigt klarar av att lyfta blicken till en övergripande nivå. Du är dessutom en lagspelare och trivs med att arbeta i team. Vi använder SAP som affärssystem varför tidigare erfarenhet av systemet är en stor fördel.

Förmåner

Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Det är viktigt för oss att du är samstämmig med dessa värderingar och har dem som utgångspunkt i arbetet.
  • Vi skapar vinst som ger oss resurser
  • Vi är nytänkare som vågar vara annorlunda
  • Vi tar socialt ansvar och värnar om vår omvärld
- Vi söker kontinuitet och präglas av långsiktighet
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Bergendahls Food är ett detaljhandelsföretag inom dagligvarubranschen. Företaget har ca 4500 anställda och omsätter i år 11 mrd. Utöver drift av de egna koncepten City Gross, och Hyllinge Cash levererar företaget dagligvaror till fristående butiker inom bl a Matöppet och Den svenska matrebellen. Bergendahls Food ingår i Bergendahls, bildat 1922 och helägt av grundarfamiljen i tredje och fjärde generationen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
14 maj
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga