Bergendahls · Publicerad 9 okt

Bergendahls Food är utmanaren som växer mest inom svensk dagligvaruhandel idag. Vi driver såväl partihandel som egna butiker i City Gross som har högst tillväxt av Sveriges stora dagligvarukedjor. City Gross är moderna stormarknader med butiksstyckat kött, manuella fiskavdelningar, egna butiksbagerier och landets bredaste sortiment av livsmedel kompletterat av ett brett sortiment inom hus, hem och fritid.

Om rollen
Bergendahls Food befinner sig i en spännande utvecklingsfas och behöver därför stärka upp med ytterligare Kategorichefer inom både Kolonial/Non Food och Färskvaror. I din roll som Kategorichef har du ett helhetsansvar för produkterna inom din kategori och du ansvar för leverantörsval, sortimentsutveckling och förhandling. Som Kategorichef är du en nyckelperson inom organisationen med ansvar för sortimentet ända ut i butik, vilket kräver stor kunskap och känsla för konsumentprodukter. I arbetet ingår löpande kontakter och förhandlingar med etablerade svenska leverantörer såväl som internationella. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Hässleholm, även en del resor ingår i tjänsten. Du rapporterar till Affärsområdeschefen för kategorin.

Vi söker dig som vill vara en del av vår verksamhet som kännetecknas av snabbhet och nytänkande. För att lyckas i rollen ser vi helst att du har erfarenhet av liknande tjänst inom dagligvaruhandel alternativt detaljhandel. Vidare är du en erfaren och strukturerad förhandlare, med erfarenhet av att hantera leverantörer. Du har relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande, gärna kompletterad med specifik branschutbildning, samt god analytisk förmåga och fallenhet för siffror.

Som person är du engagerad, drivande, resultatinriktad och tycker om att arbeta i en dynamisk miljö präglad av utveckling, förändring och högt tempo. Du har lätt för att skapa struktur samtidigt som du besitter en god samarbetsförmåga och har lätt för att skapa långsiktiga relationer. Du är en god kommunikatör med goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.

För rätt person erbjuder tjänsten dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar!

Är du den vi söker? Skicka då in din ansökan så snart du kan via www.novarepropell.se. Klicka på ”Ansök nu” och bifoga ditt CV och personliga brev. Urval och intervjuer sker löpande. Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail i och med GDPR. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Maria Becker, maria.becker@novarepropell.se eller Sofia Dippel, sofia.dippel@novarepropell.se.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Bergendahls är ett handelshus ägt av familjen Bergendahl-Mylonopoulos i tredje och fjärde generationen. Koncernen är med en omsättning på SEK 11 Mrd landets femte största detaljhandelsgrupp. Verksamheten bedrivs inom tre affärsområden med inriktning på mat (Bergendahls Food), mode (Bergendahls Fashion) och heminredning (Bergendahls Invest). Med starka varumärken som bl.a. City Gross, EKO, Glitter och Granit med totalt över 4500 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland utvecklas Bergendahls för framtiden.

Bergendahls Food är utmanaren som växer mest inom svensk dagligvaruhandel. där man driver såväl partihandel som egna butiker i City Gross och EKO samt samverkar med fristående köpmannaägda butiker inom bland annat grupperingarna Den Svenska Matrebellen och Matöppet. För mer information besök www.bergendahls.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
2
Underkategori
Chefsbefattningar

Inga fler liknande jobb tillgängliga