Eolus Vind AB · Publicerad Idag 00:00

Tycker du om att arbeta i en utmanade och nytänkande miljö med många kontaktytor och ett stort ansvar? Vill du vara med på en utvecklande och spännande resa i ett bolag i en tillväxtbransch?

Eolus söker en engagerad och drivande ekonomiansvarig till moderbolaget. Tjänsten är placerad på det ljusa och fräscha kontoret i Hässleholm, centralt placerat med mycket goda pendlingsmöjligheter. Du ingår i en ekonomiavdelning bestående av 9 personer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Tjänsten innebär självständigt redovisningsarbete för moderbolaget. Du arbetar brett och har kontakt med såväl bygg, drift och projektörer som med revisor, bank och dotterbolag. I ansvaret innefattas löpande redovisning, upprättande av bokslut, deklarationer, likviditetsprognoser samt delaktighet i årsredovisning och rapportering. Du har en kollega till din hjälp vad gäller lönehantering samt i det löpande arbetet. Tjänsten innefattar även uppföljning och analyser över resultat samt av projekt i och efter byggfas.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig med minst 10 års erfarenhet av kvalificerad redovisning, gärna med erfarenhet från byggbranschen. Du känner dig trygg i din roll och såväl trivs med som inser vad det innebär att arbeta brett. Du behärskar något av de större ekonomi-/affärssystemen på marknaden samt har goda kunskaper i Excel. Då du arbetar i en internationell miljö är det av största vikt att du behärskar engelska i tal och skrift. Det är meriterande med erfarenhet av IFRS.

För att lyckas i tjänsten bör du vara kommunikativ, självgående och lösningsorienterad med en positiv inställning. Vidare är du en strukturerad och noggrann person som inte backar för att ta tag där det behövs. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har god samarbetsförmåga. Du är engagerad och flexibel och motiveras av att arbeta i förändring i en dynamisk verksamhet.

Eolus erbjuder
Ett omväxlande och stimulerande arbete i ett kunskapsföretag med en liten organisation, där beroendet av den enskilda medarbetarens kunskap, erfarenhet och kreativitet är stort. Eolus kännetecknas av en öppen och prestigelös atmosfär med korta beslutsvägar och stor möjlighet att påverka.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Eolus med SJR in Scandinavia. Då vi arbetar med löpande urval vill vi gärna få din ansökan snarast. Har du några frågor om tjänsten eller processen kontaktar du ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Anderson på 040-66 55 102. Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Eolus Vind AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och är en av Sveriges ledande vindkraftsprojektörer med över 20 års branscherfarenhet. Vår huvudidé är att projektera, uppföra och sälja nyckelfärdiga vindkraftsanläggningar. Eolus bedriver även egen elproduktion. Eolus har för närvarande cirka 35 anställda vid kontor i Hässleholm, Halmstad och Göteborg.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga