Eolus Vind AB · Publicerad 22 sept

Tycker du om att arbeta i en utmanande och nytänkande miljö med många kontaktytor och ett stort ansvar? Vill du vara med på en utvecklande och spännande resa i ett bolag i en tillväxtbransch?

För ett vikariat på ca 1 år söker vi en intresserad och engagerad redovisningsekonom till Eolus växande segment drift och förvaltning. Tjänsten är placerad på det ljusa och fräscha kontoret i Hässleholm, centralt placerat med mycket goda pendlingsmöjligheter. Du ingår i en ekonomiavdelning bestående av 9 personer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Tjänsten innebär självständigt redovisningsarbete för externa bolag där Eolus sköter både den administrativa och tekniska driften. Du har ett brett ansvar för ett antal kunder och i ansvaret innefattas löpande redovisning, månadsavstämningar, kvartals- och årsbokslut, årsredovisningar, deklarationer och prognoser samt kontakt med ägare, bank, myndigheter och i vissa fall revisorer.

Lämplig bakgrund
Du har ekonomisk utbildning med inriktning mot redovisning, och minst 5 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Du är självständig i dina bokslut och förtrogen med den löpande redovisningen. Då du arbetar i en internationell miljö är det av största vikt att du behärskar engelska i tal och skrift.

Du är van vid att arbeta självständigt och kommunikativt, såväl internt som externt. Ditt arbetssätt är strukturerat och intensivt utan att du tappar fokus från det mest prioriterade - våra kunder. Detaljer är något du har öga för samtidigt som du utan problem skiftar fokus och ser helheten. Det viktigaste är dock att du har rätt inställning och vågar ställa frågor om du skulle stöta på problem.

Eolus erbjuder
Ett omväxlande och stimulerande arbete i ett kunskapsföretag med en liten organisation, där beroendet av den enskilda medarbetarens kunskap, erfarenhet och kreativitet är stort. Eolus kännetecknas av en öppen och prestigelös atmosfär med korta beslutsvägar och stor möjlighet att påverka.


Ansökan

Låter det intressant? Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen kontaktar du ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Anderson på 040-66 55 102. Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Eolus Vind AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och är en av Sveriges ledande vindkraftsprojektörer med över 20 års branscherfarenhet. Vår huvudidé är att projektera, uppföra och sälja nyckelfärdiga vindkraftsanläggningar. Eolus bedriver även egen elproduktion. Eolus har för närvarande cirka 35 anställda vid kontor i Hässleholm, Halmstad och Göteborg.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga