One Nordic · Publicerad 29 aug 2019

Vi söker nu en Beredare till ONE Nordic i Hässleholm som vill bli en del av företagets utveckling och framgång. Har du arbetat med beredning sedan tidigare eller liknande såsom elprojektering och projektledning inom området och vill ta ett nytt steg i karriären?

För denna tjänst blir du direkt anställd hos ONE Nordic i Hässleholm.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Beredare hos ONE Nordic ingår i beredningsgruppen och ansvarar i huvudsak för beredning av projekt inom spänningsområdet 0,4-24 KV.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Utförande av elutredningar, fältmätningar och markundersökningar
  • Ansvar för sammanställning av materiallistor, arbetskartor och ta fram övriga beredningshandlingar som uppdraget kräver
  • Kostnadsanalyser samt framtagning av underlagen
  • Framtagning av materialåtgång och beräknat antal arbetstimmar för projekt
  • Sammanställning av byggunderlag och dokumentation, samt uppdatering av dessa under uppdragets gång
Du har i rollen kontakt med beställare, leverantörer, myndigheter, markägare och dina kollegor, projektledare och montörer. För att komma in i rollen som Beredare på bästa sätt erbjuder ONE Nordic en trygg och stabil introduktion för att du få möjligheten att kunna utföra ett bra arbete framöver.

Din profil

I rollen ser vi gärna att du har en god kommunikationsförmåga som är rak och tydlig då du har kontakt med flertalet ytor, allt från beställare och leverantörer till myndigheter och dina kollegor internt på ONE Nordic. Noggrannhet och struktur är en självklarhet i ditt dagliga arbete.

Vi ser gärna att du...

...har erfarenhet av beredning sedan tidigare och vill fortsätta med detta på ett framgångsrikt företag eller så har du kanske arbetat som Elprojektör alternativt haft rollen som projektledare inom området och vill ta ett nytt steg i karriären
...erfarenhet av EBR
...har relevant utbildning med elteknisk inriktning eller liknande
...behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Bonus är om du har...

...branschkännedom
...materialkännedom
...erfarenhet av beredningsprogrammet GURU

Om företaget

ONE Nordic är idag en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektion. Organisationen är rikstäckande och genom sin lokala kännedom tar ONE Nordic ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Idag arbetar företaget med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar de högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag cirka 1 100 anställda i Sverige och Norge med huvudkontor i Malmö.

ONE Nordic i Hässleholm har idag cirka 45 anställda och är under ständig tillväxt. ONE Nordic erbjuder dig som anställd en stimulerande arbetsmiljö, attraktiva medarbetarförmåner och mycket frihet under ansvar. Vem vill inte vara en del av ett företag som för femte året i rad blivit utsedda till årets Karriärföretag?!

Villkor

Ort: Hässleholm
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Urvalet sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

För den här tjänsten håller Mero i rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 sept 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elektronik

Inga fler liknande jobb tillgängliga