SJR · Publicerad 17 apr 2019

Eolus Vind AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och är en av Sveriges ledande vindkraftsprojektörer med över 20 års branscherfarenhet. Vår huvudidé är att projektera, uppföra och sälja nyckelfärdiga vindkraftsanläggningar. Eolus bedriver även egen elproduktion. Eolus har för närvarande cirka 40 anställda vid kontor i Hässleholm, Halmstad och Göteborg.

Eolus söker en engagerad och drivande ekonomiansvarig till moderbolaget. Tjänsten är placerad på det ljusa och fräscha kontoret i Hässleholm, centralt placerat med mycket goda pendlingsmöjligheter. Du ingår i en ekonomiavdelning bestående av 9 personer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Tjänsten innebär självständigt redovisningsarbete för moderbolaget. Du arbetar brett och har kontakt med såväl bygg, drift och projektörer som med revisor, bank och dotterbolag. I ansvaret innefattas löpande redovisning, upprättande av bokslut, deklarationer, likviditetsprognoser samt delaktighet i årsredovisning och rapportering. Tjänsten innefattar även uppföljning och analyser över resultat samt av projekt i och efter byggfas. Du hanterar lönerna för ca 40 tjänstemän.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig med minst 10 års erfarenhet av kvalificerad redovisning, gärna med erfarenhet från byggbranschen. Du känner dig trygg i din roll samt både trivs och inser vad det innebär att arbeta brett. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Pyramid eller är generellt en mycket van användare av ekonomi-/affärssystem samt har goda kunskaper i Excel. Då du arbetar i en internationell miljö är det av största vikt att du behärskar engelska i tal och skrift.

För att lyckas i tjänsten bör du vara kommunikativ, självgående och lösningsorienterad med en positiv inställning. Vidare är du en strukturerad och noggrann person som inte backar för att ta tag där det behövs. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har god samarbetsförmåga. Du är engagerad och flexibel och motiveras av att arbeta i förändring i en dynamisk verksamhet.

Eolus erbjuder
Ett omväxlande och stimulerande arbete i ett kunskapsföretag med en liten organisation, där beroendet av den enskilda medarbetarens kunskap, erfarenhet och kreativitet är stort. Eolus kännetecknas av en öppen och prestigelös atmosfär med korta beslutsvägar och stor möjlighet att påverka.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Eolus med SJR in Scandinavia. Då vi arbetar med löpande urval vill vi gärna få din ansökan snarast. Har du några frågor om tjänsten eller processen kontaktar du ansvarig rekryteringskonsult Ulrica Thysell på 0766-471678.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet

Titel: Ekonomiansvarig
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
16 juni 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga