Snapphane Truck · Publicerad 21 sept

Arbetsbeskrivning

Som Produktadministratör kommer du bland annat att ansvara för registrering av truckar i Pyramid, utfärda truckkort på respektive truck, kontraktsupplägg och eventuella räntejusteringar, uppdatera trucklagerlista i systemet och på hemsidan, kvartalsvis göra driftkostnadstillägg, lägga in nya kunder i Pyramid, fakturering av truckhyror och truckförsäljning, sköta truckhyror samt vid behov vara behjälplig i växeln.

I tjänsten ingår en del kundkontakter, varför det är viktigt att kunna ge en god service och ha ett respektfullt bemötande.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete inom administration och som gillar ett omväxlande arbete. Har du viss teknisk förståelse ser vi det som ett plus.
Som person är du noggrann, strukturerad, flexibel samt initiativ- och handlingskraftig i ditt sätt att agera. Du gillar att jobba tillsammans med andra samt är orädd och nyfiken på att lära nytt då tjänsten kan komma att utvecklas med tiden.

Du behärskar engelska språket och har goda IT-kunskaper. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat i något affärssystem tidigare.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vår samarbetspartner i denna rekrytering, Montico HR Partner AB, Sandra Malm 044-30 09 03 eller Ulf Kullman 035-260 76 61.

Sista ansökningsdatum är den 9 oktober, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Snapphanetruck AB startade i Hässleholm 1996 och har sedan dess även etablerat verkstäder i Helsingborg och Alvesta. Vi har en serviceorganisation som täcker större delar av Götaland och säljer truckar över hela landet men även en del på export. Vi är idag ca 30 anställda medarbetare och omsätter ca 80 miljoner kronor.

Läs mer om oss på www.snapphanetruck.se

Just nu söker vi en Produktadministratör till vår anläggning i Hässleholm.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Montico Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Rekryteringen hanteras av
Montico

Inga fler liknande jobb tillgängliga