TNG Group AB · Publicerad 25 nov 2021

Är du en noggrann och kommunikativ administratör och tillgänglig för konsultuppdrag med start omgående.

Nu söker vi en administratör för ett konsultuppdrag med start omgående till vår kund i Hässleholm. Är du en fena på administration och trivs i en stöttande roll? Då kan den här tjänsten vara något för dig!

Varmt välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som administratör hos vår kund erbjuds du en roll där du hanterar all administration kring utbildning.

För dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning finns det möjlighet att arbeta 50%.

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Hantera administration kring utbildningar.
  • Kontakta och boka utbildningar.
  • Kontakta leverantörer.
  • Hantera personaladministration innefattande kursintyg etc.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som förväntas pågå i åtminstone 3 månader med chans till förlängning. Din arbetsplats är kundens kontor i Hässleholm.

Du är anställd som konsult hos oss på TNG och har en dedikerad konsultchef vid din sida, som säkerställer din trivsel och utveckling under uppdragets gång.

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik i rollen som administratör ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet inom administration och att du har goda kunskaper i Microsoft Office, särskilt PowerPoint.

Du är flytande i svenska i både tal och skrift.

Som person är du strukturerad och noggrann i ditt arbete. Du har förmåga att hantera flera saker samtidigt och trivs i en stöttande roll där du får hjälpa och underlätta för dina kollegor. Vidare har du lätt för att behålla fokus och är duktig på att kommunicera.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga