Heby kommun · Publicerad 23 nov 2021

Förskollärare till Tärnsjö förskola

Förskolor Tärnsjö / Heby

Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna.

Heby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenhet.

Vill du ha ett kreativt yrke som ger glädje? Drivs du av att inspirera barns lärande och utveckling? Då tror vi att förskollärare på Tärnsjö förskola kan vara jobbet för dig!


Ditt uppdrag
Du ansvarar för att planera, leda och utveckla förskoleverksamheten för barn 1-5 år tillsammans med dina kollegor. Målet med ditt arbete är att inspirera barns lärande och tillsammans med dina kollegor erbjuda en rolig och trygg förskoleverksamhet. Vår förskoleverksamhet grundas i att se varje barn och dess intressen och vi har ett utforskande arbetssätt. Vi arbetar aktivt med barns språkutveckling. Vår förskola genomsyras av allas lika värde och vi utgår ifrån att mångfald berikar. Du kommer att samarbeta med kollegor, vårdnadshavare, skola, socialtjänst och andra aktörer i kommunen.

Vi erbjuder:
  • Pedagogisk lunch
  • Friskvård
  • Arbetskläder
  • Individuell planeringstid 3 tim/vecka
  • Laptop

Din profil

Vi söker dig som är förskollärare med legitimation. Som person är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du är bra på att skapa lugn i barngruppen och bygga trygga relationer till barn och vårdnadshavare. Du är bra på att strukturera och prioritera ditt arbete och kan se möjligheter i förändringar. Vidare är du kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du är väl förtrogen med Lpfö18 och ser dina kollegor som en tillgång för kollegialt lärande. Du uppmuntrar alla barn att upptäcka, utveckla och använda sina förmågor och styrkor. Du deltar aktivt i det systematiska kvalitetsarbetet. Du använder pedagogisk dokumentation och har goda kunskaper i IT. Du vill vara med att påverka och utveckla den pedagogiska verksamheten tillsammans med dina kollegor. Du har ett positivt förhållningssätt till barn, föräldrar och kollegor. Du visar god samarbetsvilja, har initiativförmåga och är lösningsinriktad.

Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.

Följ oss gärna på Instagram!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: 220110
Löneform: Fast, individuell lönesättning
Antal lediga befattningar: 2
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Tärnsjö
Län: Uppsala län
Land: Sverige
Referensnummer: 2021/181

Kontakt
  • Helen Rannby, rektor, 0292-71773
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet - Lena Eriksson, 073-565 64 81
Publicerat: 2021-11-19
Sista ansökningsdag: 2021-12-22
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
22 dec 2021
Ort
Heby
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Förskollärare

Inga fler liknande jobb tillgängliga