Ahlsell · Publicerad 27 sept 2021

Vill du hjälpa Ahlsells kunder att hitta nya lösningar inom klimatsegmentet Isolering? Sök rollen som utesäljare inom Isolering!

Motiveras du av att bygga värdeskapande relationer och driva försäljningen framåt? Som utesäljare inom teknisk Isolering hos Ahlsell i sydvästra Sverige (Skåne/Halland/Göteborg) har du en nyckelroll i affären och spenderar en stor del av din arbetstid ute på fältet nära dina kunder.

Bli en del av vårt engagerade team och var med och gör det enklare att vara proffs! Sök tjänsten redan idag.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Ahlsell är du en del av en organisation med ett stort hjärta, engagemang och ett öppet och hjälpsamt arbetsklimat. Som utesäljare är du en del av ett sammansvetsat försäljningsteam inom segmentet Klimat, som har en stark tillväxt och massor med möjligheter. Att du dessutom arbetar med några av de starkaste varumärkena i branschen ger dig ett försprång i kunddialogen, vilket gör rollen extra spännande.

Våra värderingar - Ansvar, Öppenhet och Enkelhet - vägleder oss i vardagen. Vi är jordnära, okomplicerade och tydliga. På Ahlsell strävar vi efter att göra tillvaron enklare för våra medarbetare och kunder.

Givetvis har du tjänstebil i din roll som utesäljare!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som utesäljare inom teknisk Isolering arbetar du mestadels ute på fältet nära dina kunder, där du identifierar kundernas behov, bygger värdeskapande relationer och hittar lösningar för kunden. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att:
  • Ha affärsansvar för Ahlsells kunder inom klimatsegmentet teknisk Isolering.
  • Göra affärer med helhetslösning utifrån Ahlsells affärsmodell med kundnytta i fokus.
  • Prioritera och strukturera din kundportfölj utifrån potential.
  • Bygga ett nära samarbete internt med kollegor och innesälj samt extern med leverantörer.
  • Utifrån kundbehov utveckla Ahlsells tjänsteutbud inom ditt ansvarsområde.
  • Agera lösnings- och utvecklingsorienterad i samarbete mellan Klimat och andra affärssegment inom Ahlsell.
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du ingår i försäljningsteamet inom segment Klimat (Ventilation, teknisk Isolering och Plåt) och arbetar nära dina kollegor på innesälj och i butik. Du utgår från något av Ahlsells kontor i nordvästra Skåne och du rapporterar till försäljningschef för Klimat. Dina kunder finns i sydvästra Sverige som innefattar Skåne, Halland och Göteborg.

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik i rollen som utesäljare inom teknisk Isolering ser vi att du har tidigare erfarenhet av B2B försäljning och en god inblick i byggbranschen. Har du kunskap och erfarenhet av isolering är det starkt meriterande. Du har goda systemkunskaper och har lätt för att lära dig nya system. Vidare behärskar du svenska obehindrat i tal och skrift då rollen innebär många kontaktytor både internt och externt.

Som person är du engagerad, lösningsorienterad och positiv. Du är kommunikativ och tar gärna kontakt med nya kunder för att bredda din kundkrets och skapa nya affärsrelationer. Du drivs av att nå resultat och hitta den bästa lösningen för kund utifrån hela Ahlsells produktsortiment.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga