Biltema Real Estate · Publicerad 31 aug

Biltema Real Estate Sweden AB ar ett fastighetsbolag med kontor i Helsingborg. Bolaget uppför på uppdrag av Biltema butiksfastigheter runtom i Sverige. Detta uppdrag innefattar projektering, byggnation samt förvaltning av samtliga fastigheter. Bolaget äger för närvarande ett 50-tal fastigheter från Luleå i norr till Malmö i söder.

Vi söker nu en erfaren projektledare som kan driva projekt inom ny-, ombyggnation, renovering och/eller installation i våra butiker. Vårt fastighetsbestånd ökar kontinuerligt i takt med nya butiksetableringar runt om i landet.

Som projektledare hos oss arbetar du i projektets alla faser, från planering till genomförande och uppföljning.

Vem är du?

Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör inom bygg, fastighet eller installation, och har gedigen erfarenhet som projektledare inom nybyggnation, renoverings-, ombyggnads- eller installationsprojekt. Meriterande är även en bakgrund som arbetsledare/platschef inom bygg. Har du erfarenhet av fastighetsförvaltning är det ett plus.

Som person är du positiv, engagerad och mycket affärsinriktad.

Övrigt

Befattningen är forknippad med resor inom Sverige.
Körkort klass B är ett krav.
Placeringsort Helsingborg.
Tillträde snarast.

Din ansökan

Ansök genom att klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan, dock är sista ansökningsdag 2018-09-23.

För frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Daniel Wellbro på daniel.wellbro@biltema.se eller 0768-715977. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Johanna Isberg på johanna.isberg@roirekrytering.se eller 0705-843383.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare

Inga fler liknande jobb tillgängliga