Blickle AB · Publicerad 30 okt 2020

Eva ska njuta av livet och slutar efter nästan 35 år och letar därför efter ny kollega, är det du?

Vi erbjuder
Ett omväxlande arbete där du kommer att ha en viktig roll inom vår administration samt ordermottagning. Du kommer att vara placerad på vårt huvudkontor för Sverige i Helsingborg. Vi har en trevlig och varm företagskultur i ljusa fina lokaler där vi jobbar mot uppsatta mål och samtidigt hjälper varandra för att hitta de bästa lösningarna till våra kunder.

En del av administrationen sköts på eller i samarbete med vårt huvudkontor i Tyskland och vissa delar görs här i Sverige, den balansen kan man vara med att påverka, vårt affärssystem är SAP samt ett säljstödsystem som vidareutvecklats för att passa Blickle.

Att vara aktiv mot kunder är en del av tjänsten och gemensamt ser vi till att utveckla din kompetens inom både våra produkter och försäljning. Vi erbjuder även en omfattande produktutbildning på vårt huvudkontor /produktionsanläggning i Tyskland.

Om tjänsten
Som administratör / Ordermottagare kommer du att ha daglig kontakt och samarbete med dina kollegor såväl på kontoret i Sverige som i Tyskland samt en del med säljarna på fältet.
Rollen innebär att handha viss bokföring, kontering, fakturering, påminnelser och uppföljning, samt ordermottagning.

Din profil
Vi söker dig som har förmåga att planera, prioritera och arbeta självständigt men samtidigt vara en del av ett team. Du har en bakgrund av administrativt arbete/bokföring men vill vidareutveckla din säljförmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi ser att du har förmågan att skapa positiva relationer och är van att arbeta i en miljö där man får vara med på många plan. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift.

Urval sker löpande och kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan redan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Blickle AB ingår i Blickle GmbH som tillverkar hjul & länkhjul sedan mer än 65 år. Moderbolaget har sitt säte i Rosenfeld, Tyskland, och i koncernen är vi tillsammans över 1000 anställda med en omsättning på över 150 miljoner Euro. Blickle är en av världens största tillverkare av hjul och länkhjul.

I Sverige ligger kontor och lager i Helsingborg och vi är 10 medarbetare. Blickle AB etablerades 1986. Mer info om företaget finner du på www.blickle.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Blickle AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga