Blickle AB · Publicerad 28 juli 2020

Hej!

Vi behöver stärka upp teamet och söker därför ny kollega till vårt härliga team, är du vår nästa kollega?

Vi erbjuder

Ett omväxlande arbete där du kommer att ha en viktig roll som innesäljare / kundsupport. Du kommer att vara placerad på vårt huvudkontor för Sverige i Helsingborg. Vi har en trevlig och varm företagskultur där vi jobbar mot uppsatta mål och samtidigt hjälper varandra för att hitta de bästa lösningarna till våra kunder. Att vara proaktiv är en viktig del av tjänsten och gemensamt ser vi till att utveckla din kompetens inom våra produkter och försäljning.

Om tjänsten
Som innesäljare kommer du att ha daglig kontakt och samarbete med våra kunder och dina kollegor såväl på kontoret som på fältet. Rollen innebär teknisk support, skapande och uppföljning av offerter, prisuppgifter, logistikfrågor samt att hjälpa våra kunder för att skapa den bästa lösningen för deras behov och för att skapa det mervärde och högt ställda krav som våra kunder efterfrågar. Du kommer att arbeta inom både SAP, och vårt eget säljstöd system, XRM som du även får vara med att utveckla vidare och lösa problem i.

Din profil
Vi söker dig som har förmåga att planera, prioritera och arbeta självständigt men samtidigt vara en del av ett team. Du har både ett tekniskt intresse och förståelse. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi ser att du har förmågan att skapa positiva relationer och är van att arbeta i en miljö där man får vara med på många plan. Du ska lära dig att förstå kundens behov och kunna ge support för de behov kunden har. Vi ser gärna att du har teknisk säljerfarenhet och/eller erfarenhet från industrin. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift.

Passar det här in på dig eller någon du känner? Tipsa eller ansök nu, så hör vi av oss.

Urval sker löpande och kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Blickle är en av världens största tillverkare av hjul och länkhjul.

Blickle AB ingår i Blickle GmbH som tillverkar hjul & länkhjul sedan mer än 65 år. Moderbolaget har sitt säte i Rosenfeld, Tyskland, och i koncernen är vi tillsammans över 1000 anställda med en omsättning på över 150 miljoner Euro.

I Sverige ligger kontor och lager i Helsingborg och vi är 10 medarbetare. Blickle AB etablerades 1986.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Blickle AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga