Bring Frigo AB · Publicerad 16 sept

Som Operativ Kvalitetsspecialist arbetar du med att säkerställa, utveckla och effektivisera processer som stödjer Bring Frigo Inrikes transportverksamhet samt deltar i projekt kopplat till produktionskvalitet. Du driver och följer upp kvalitetshöjande aktiviteter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Analys av produktionsflöden med tillhörande rapporter och åtgärdsförslag
  • Driva och genomföra förbättringsåtgärder vid behov
  • Följa upp aktiviteter som stödjer och främjar det dagliga produktionsarbetet
  • Skapa, uppdatera och dokumentera processer och rutiner för inrikesverksamheten
  • Revision av interna produktionsprocesser och hos leverantörer
  • Implementera stora och komplexa produktionsflöden
  • Agera övergripande kundtjänst för större nätverkskunder
  • Bidra med underlag för att skapa och upprätthålla relevanta KPI:er för inrikesverksamheten
Är det dig vi söker?
Tjänsten kräver mycket god kännedom och erfarenhet av transportbranschen och meriterande är kvalitetsarbete inom densamma samt livsmedelssegmentet. Dessutom kännedom om branschens lagar och riktlinjer. Vi ser gärna att du har en utbildning inom logistik-, transport-, spedition eller motsvarande erfarenhet.

Du är van att arbete i MS Office-paketet, framförallt i Excel. Du har lätt att uttrycka dig och bli förstådd i tal och skrift.

Som person måste du vara analytisk och en envis problemlösare, men även vara strukturerad, noggrann och mycket kvalitetsmedveten. Vidare är du handlingskraftig och proaktiv i ditt arbete samt har en god förmåga att driva aktiviteter till avslut.

Vi erbjuder
Ett arbetsklimat som genom ärlighet, respekt, samarbete, öppenhet och mod skapar möjligheter till personlig utveckling i ett företag med framtidsinriktade och hållbarhetsmässiga mål. Du får jobba i ett team av kollegor som alla har kvalitet i verksamheten som högsta prioritet.

Ansökan
Bring har fokus på personlig mångfald som en naturlig spegling av hur samhället ser ut. Vi uppmanar därför kvalificerade personer att ansöka oavsett ålder, kön, funktionshinder eller kulturell bakgrund. Vid frågor om tjänsten, kontakta rekryterande chef Susanne Sörensson, tel. 042-178067. Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Bring HR Center på tel. 042-170 001.

Vi gör löpande urval, därför kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen - så ansök idag! Sista ansökningsdag är 161031.

OBS! Vi har ingen möjlighet att ta emot ansökningar på annat sätt än via nedanstående länk. Eventuella ansökningar via post eller mail kommer därför att återsändas.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Bring är Posten Norges varumärke och riktar sig mot företagskunder inom post och logistik i Norden. Bring består av affärsområden med olika spetskompetens. Bring är en av Nordens ledande logistikaktörer och den största postaktören i Norge.

Bring fraktar stora volymer med post, gods, paket och livsmedel inom Norden och till och från den internationella marknaden.

Koncernens vision är att vara världens mest framtidsinriktade post- och logistikkoncern.

Våra värden Ärlighet, Respekt, Samarbete, Öppenhet och Mod styr vårt sätt att arbeta och bidrar till en inkluderande och mångfaldig arbetsplats.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga