Bring Frigo AB · Publicerad 6 sept

trafikledare transportledare import export helsingborg bring

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av planering av transporter (huvudsak tempererade & livsmedel) från kontinenten med import/export. Det innebär arbete med:
  • Daglig kund och partner- leverantörskontakt
  • Optimering och planering av lastbärare & ledtider
  • Bokningar och kundförfrågningar
  • Köp & sälj av gods samt viss prisberäkning
  • Avräkningar
  • Kvalitetskontroller
  • Nätverkande och internt samspela inom Bring-koncernen
  • Initiera förändringsbehov av trafikupplägg vad gäller kvalitet, ekonomi, terminalutnyttjande, lastbärare och kapacitetsbehov
Du kommer dagligen ha kontakt med våra kunder, leverantörer transportörer samt utländska samarbetspartners.

Du som söker bör ha relevant utbildning inom internationell transport/logistik och/eller 1-2 års erfarenhet ifrån transport- speditionsbranschen. Vi förutsätter att Du har flytande kunskaper i engelska i tal och skrift, ytterligare språk är mycket meriterande. Du bör ha god kunskaper i något trafiksystem, geografi och Officeprogrammen.

Viktiga personliga egenskaper som vi värderar är problemlösningsförmåga, kreativitet, förmåga att ta snabba beslut och snabbt kunna växla från den ena arbetsuppgiften till den andra. Du skall även vara öppen för kundernas behov och ha god förmåga att kommunicera och samarbeta.

Vi erbjuder dig att jobba i ett team med både svenska och danska kollegor i en koncern som ställer Hälsa, Miljö och Säkerhet först på agendan samt där dina personliga utvecklingsmål värderas högt.

Vill Du veta mer om tjänsten är Du välkommen att kontakta Operations Manager Henrik Silvryd, 076-861 27 67.

Du ansöker genom att klicka nedan på "skicka din ansökan". Vi kan inte ta emot ansökan på annat sätt än via länken nedan. Eventuella ansökningar via brev eller e-post kommer därför att återsändas.

Bring Frigo erbjuder tempererade tjänster inom lagerhantering, inrikes transportverksamhet och gränsöverskridande transportverksamhet till och från kontinenten. Vi finns på 14 orter i Sverige, omsätter ca 3 miljarder och har ca 800 anställda. Våra medarbetare består av tjänstemän, terminal- och fryshusmedarbetare samt chaufförer. Våra stödfunktioner Ekonomi, Human Resources, Försäljning och övrig administration är placerade på vårt huvudkontor i Helsingborg.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Bring är Posten Norges varumärke och riktar sig mot företagskunder inom post och logistik i Norden. Bring består av affärsområden med olika spetskompetens. Bring är en av Nordens ledande logistikaktörer och den största postaktören i Norge.

Bring fraktar stora volymer med post, gods, paket och livsmedel inom Norden och till och från den internationella marknaden.

Koncernens vision är att vara världens mest framtidsinriktade post- och logistikkoncern.

Våra värden Ärlighet, Respekt, Samarbete, Öppenhet och Mod styr vårt sätt att arbeta och bidrar till en inkluderande och mångfaldig arbetsplats.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga