Bring Shared Services AB · Publicerad 19 okt

Bring, division Logistik Norden, består i dagsläget av tolv bolag. Genom vårt HR Center ger vi chefsstöd, hanterar personaladministration och driver koncerngemensamma processer/ projekt i divisionen eller i något av bolagen. Du, tillsammans med 8 kollegor, blir en viktig del i vårt HR center. Du möts dagligen av olika frågeställningar och arbetar bla i systemen Agda och Easycruit.

Vi söker nu dig som har intresse och erfarenhet särskilt inom rekrytering. Du brinner för att leverera god service och förstår vikten av administration i HR-arbetet.

Exempel på uppgifter:
  • Allmän rådgivning inom HR
  • Stötta våra ledare inom hela HR området
  • Personaladministration
  • Utveckla och uppdatera vår personal-/chefshandbok
  • Operativt HR arbete inom ex. arbetsmiljö, kompetensutveckling, arbetsrätt m.m
  • Bevaka och utreda olika aktiviteter för att komma med förbättringsförslag
  • Leverera rapporter och statistik inom HR/lön
Är det dig vi söker?

Du har en universitetsutbildning inom PA eller motsvarande erfarenhet. Dina användarkunskap om allmän IT och Office är mycket goda. Du har förståelse i de skandinaviska språken. Vi ser gärna att Du även har minst 1-2 års erfarenhet av praktisk HR arbete, gärna inom rekrytering.

Du har sunt förnuft, hög servicekänsla och eget driv. Du har lätt för att lära dig och förstå nya system. Gillar att ta reda på svar och få andra att förstå. I denna roll är det viktigt att samverka, kommunicera och skapa goda relationer såväl internt som externt. Du är strukturerad och gillar ordning & reda.

Vi erbjuder Dig:

Ett arbete i en expansiv koncern där hälsa, miljö och säkerhet står högt på agendan och där det finns goda möjligheter till personlig utveckling. En placering i trivsamma lokaler i Helsingborg tillsammans med kunniga och engagerade arbetskamrater.

Vill Du veta mer om tjänsten? Kontakta Chef HR Center Åsa Linde Tornée på tel 0708-178004. Vi gör löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag!

OBS! Vi har ingen möjlighet att ta emot ansökningar på annat sätt än via nedanstående länk. Eventuella ansökningar via post eller e-post kommer därför att återsändas.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Bring är Posten Norges varumärke och riktar sig mot företagskunder inom post och logistik i Norden. Bring består av affärsområden med olika spetskompetens. Bring är en av Nordens ledande logistikaktörer och den största postaktören i Norge.

Bring fraktar stora volymer med post, gods, paket och livsmedel inom Norden och till och från den internationella marknaden.

Koncernens vision är att vara världens mest framtidsinriktade post- och logistikkoncern.

Våra värden Ärlighet, Respekt, Samarbete, Öppenhet och Mod styr vårt sätt att arbeta och bidrar till en inkluderande och mångfaldig arbetsplats.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga