HH Ferries · Publicerad 29 sept

Är du en självgående och framåt ekonomiassistent som är redo för en ny utmaning i en dynamisk miljö hos ett väletablerat företag? Då är rollen som ekonomiassistent AR på HH Ferries något för dig. Tjänsten är placerad i stationshuset i Helsingör, på bekvämt pendlingsavstånd precis bredvid färjeläget.

Arbetsuppgifter
Du arbetar i denna roll huvudsakligen med kundreskontran med arbetsuppgifter som kontroll och bevakning av kundinbetalningar, obetalda fakturor, bankbokningar, kravhantering, återbetalningar, kreditkontroller samt månadsvisa avstämningar på relaterade konton och löpande avstämning mot verksamhetens försäljnings- och biljettsystem kontra affärssystemet (Axapta).

Lämplig bakgrund
Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har god erfarenhet av något/några av de större affärssystemen, gärna Axapta. Du tar ett stort eget ansvar och som person är du engagerad, driven och ansvarstagande och har lätt för att se helheten i dina arbetsuppgifter. Kontakten med kunder är något du uppskattar i din vardag och du motiveras av att arbeta i en utmanande och föränderlig arbetsmiljö, där det hjälper att du har glimten i ögat.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar HH Ferries med SJR in Scandinavia. Då vi arbetar med löpande urval vill vi gärna få din ansökan snarast. Har du några frågor om tjänsten eller processen kontaktar du ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Anderson på 040-66 55 102. Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
HH Ferries Group bedriver färjetrafik mellan Sverige och Danmark på sträckan Helsingborg-Helsingör. Gruppen marknadsförs under varumärket Scandlines Helsingborg-Helsingör och Scandlines Helsingør-Helsingborg.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga