Konfidentiell · Publicerad 30 nov

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Till vår kund i Helsingborg söker vi nu en Strategisk inköpare av indirekt material och tjänster för ett konsultuppdrag om minst sex månader. För rätt person finns det stora möjligheter till förlängning eller tillsvidareanställning.

Om rollen
Din huvudsakliga uppgift är att leda, utveckla och implementera strategier inom din kategori.

Arbetsuppgifter
  • Utveckla kategoriplaner och inköpsstrategier för indirekt material och tjänster
  • Identifiera möjligheter till kostnadsbesparingar och driva projekt som syftar till att dessa realiseras
  • Förhandla avtal och villkor med utvalda leverantörer
  • Följa utvecklingen på produkt- och leverantörsmarknaden
  • Delta i utvecklingsprojekt som berör hela inköpsavdelningen
  • Följa upp och rapportera inköpsbesparingar samt övriga KPI:er
Din profil
Du som söker har en eftergymnasial utbildning och fem till tio års erfarenhet av category management/ strategiskt inköp av indirekt material och tjänster. Du är en van förhandlare och kommersiellt driven.. Du har goda projektledaregenskaper och är väl förstådd i vad som krävs för att ta en idé till färdigt projekt. Du tar initiativ, har en stark egen drivkraft samtidigt som du är en resultatorienterad och strukturerad lagspelare. Goda kunskaper i Excel och något ERP system är ett krav. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Ansökan
Hantering av ansökningar sker löpande varför tillsättning kan ske tidigare än sista ansökningsdag. Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida på: http://valueone.se/aktuella-jobb/ Sista ansökningsdag är 20 december.

Sökord: upphandling inköp logistik strategisk taktisk operativ inköpare upphandlare logistiker procurement sourcing purchasing supply chain logistics commodity strategic tactic operational buyer purchaser manager
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
20 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp

Inga fler liknande jobb tillgängliga