LK · Publicerad 18 sept 2020

LK Armatur söker en Senior Mekanikkonstruktör till avdelningen R&D i Helsingborg. Du blir en viktig del av vårt utvecklingsteam och hela utvecklingsprocessen från idé till färdiga produkter och lösningar. Det är ett omväxlande arbete där du både får ta egna initiativ och samarbeta med kollegor i olika projekt.

Om LK

LK Armatur är en ledande ventil- och systemtillverkare i Europa med en årlig produktion av miljontals ventiler för den globala VVS-marknaden. Våra lösningar baseras på en helhetssyn om hur ventiler, styrenheter, komponenter och prefabricerade produkter fungerar ihop. I allt från standard till avancerade specialanpassningar ser vi till att den lösning du behöver idag också rustar dig för framtiden.

Din nya roll

Du kommer att ingå i ett engagerat team på 12 personer på vår utvecklingsavdelning i Helsingborg som arbetar med produktutveckling, produktvård och labbverksamhet. Tjänsten innebär nära samarbete med övriga affärsområden inom LK samt kunder och leverantörer.

Som Senior Mekanikkonstruktör hos oss kommer du att få delta i produktutvecklingsprocessen för VVS produkter från förstudie till färdig produkt. Arbetet innefattar problemlösning, framtagning av tekniska specifikationer, detaljkonstruktion, prototyptester, offertunderlag, ritningar för produktionen samt specifikation och deltagande vid labbtester. Leverantör- samt kundkontakter.

Vad erbjuder vi dig?

Familjen LK

LK erbjuder dig en trygg arbetsplats med lönsam och positiv företagskultur. Vår utgångspunkt är att allting går att förenkla och förbättra. Därför strävar vi alltid efter att utveckla smartare och mer hållbara lösningar för våra kunder. Som Senior Mekanikkonstruktör har du en nyckelroll i denna viktiga process. Vi tror på långsiktiga relationer där våra medarbetare har goda utvecklings- och påverkansmöjligheter.

Vem söker vi?

Du som söker är civilingenjör alt. högskoleingenjör med minst fem års arbetslivserfarenhet med huvudinriktning mekanisk konstruktion. Du brinner för produktutveckling och är van att arbeta i projektform. Vidare har du gedigen erfarenhet av 3D CAD, gärna SolidWorks och PDM samt ERP system. Kompetens inom VVS branschen är meriterande.

Som person är du strukturerad och resultatorienterad. Du har lätt för att kommunicera, är driven och är självgående. Eftersom vi verkar på en internationell marknad är det viktigt att du behärskar engelska i tal och skrift. Körkort är ett krav då du kan komma att resa i tjänsten.

Om du undrar hur det är att jobba bland oss så besök länken nedan:

https://jobb.lk.nu

Anställningens omfattning 100%

Anställningsform Tillsvidare

Urvalsprocessen sker löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
För en enklare och smartare vardag
Enklare, smartare och mer hållbart - på LK utgår vi alltid från att det finns ett bättre sätt att göra saker. I allt vi gör föredrar vi innovation över status quo och enkelhet över komplexitet. Med den övertygelsen utvecklar vi på LK smarta produkter och systemlösningar för värme, vatten och sanitet.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 nov 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga