Mero · Publicerad 20 nov 2019

Vi söker just nu en erfaren anbudsingenjör inom bygg som vill jobba deltid hos vår kund i Helsingborg. Du kanske arbetar fulltid idag men känner att du vill trappa ner och njuta lite mer av livet utanför arbetet? Eller är du kanske pensionär och känner att du saknar arbetet med att exempelvis driva igenom kalkylprocesser från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag? Kan du tänka dig att göra detta två till tre dagar i veckan så är du varmt välkommen att ansöka redan idag, urvalet sker löpande!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som erfaren anbudsingenjör/kalkylator är du med och vidareutvecklar företagets nuvarande kalkylarbete. Du har ett nära samarbete med projektansvarige där ni tillsammans skapar anbudskalkyler, ser över inköp och avtal med underentreprenörer. Företaget säkerställer att projekten har tillräckligt med täckning och att de uppfyller samtliga arbetsmiljökrav som ställs vid totalentreprenader, detta via väl genomarbetade kalkyler.

Här får du chansen att bli delaktig i det fortsatta arbetet att utveckla och stärka företagets organisation, din insats kommer vara betydande i detta.

Tjänsten är på deltid, två till tre dagar i veckan. Helt enkelt ett perfekt tillfälle för dig som önskar mer tid åt dina fritidsintressen, men samtidigt vill hålla kvar en fot i arbetslivet.

Din profil

Vi söker dig som är väl insatt i branschens kalkylprogram och planeringsprogram. Program som Excel och Word hanterar du utan problem. Du är insatt sedan tidigare i branschens nyckeltal och vet hur du analyserar och bereder kostnadseffektiva förslag inför offerter. Bonus är om du har tidigare erfarenhet av Revit/AutoCad. Engagemang och ansvar är några av företagets kärnvärden och detta ser vi gärna att du delar.

Om företaget

Företaget är en organisation och har sitt säte i nordvästra Skåne. Företaget är ett ungt byggbolag med stor framtidstro och vision på att deras engagemang ska påverka morgondagens byggen. Deras inriktning är främst gentemot offentliga beställare inom stat, kommun eller landsting. Uppdragen är belägna i Skåne, Halland, Småland och Blekinge.

Mer info om företaget ges under en eventuell intervju.

Villkor

Ort: Helsingborg
Omfattning: Deltid, 40-50%
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Skicka in din ansökan redan idag, du vill inte missa din plats i urvalet!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 jan 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk

Inga fler liknande jobb tillgängliga