Mero · Publicerad 24 dec 2019

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en Verktygsansvarig utvecklare som vill vara en del av framtidens fordonsutveckling på ett globalt företag i Landskrona. Uppskattar att ta eget ansvar och leda dina projekt framåt, från start till mål?

I rollen arbetar du med verktygsutveckling i främst Windowsbaserade miljöer. Du ansvarar för att förbättra och utveckla .Net/C# baserade verktyg, exempelvis flashverktyg, som används av olika funktioner inom företaget, såsom R&D, labbet och i fabriken. Du förväntas ta ägandeskap över de verktyg du utvecklar och därmed vara den som driver varje verktygs individuella roadmap samt koordinera dessa verktygs versioner så att de stämmer in i den övriga utvecklingsmiljön, framförallt med avseende på företagets utveckling av ett CI/CD system.

På plats blir du en del av företagets framtid, en ny och moderniserad sådan. På siten i Landskrona arbetar du nära de flesta funktioner, exempelvis produktion och labb, vilket i sin tur innebär att du får direkt feedback på ditt arbete, hur verktyget fungerar i praktiken. Det är viktigt att förstå att dagens fordonsindustri inte endast handlar om mekaniken numera utan även lika mycket mjukvaran, en perfekt kombination för dig som vill kombinera dina programmeringskunskaper med ditt intresse för fordon.

Vi söker dig som är en erfaren utvecklare idag, men som är intresserad av att ta steget mot en mer senior roll som även inkluderar produktägaransvar. Du bör även tycka om den typen av utmaningar man får när man ska koordinera en roadmap med avseende på olika stakeholders intresse.

Din profil

Vi vill att du som söker är resultatinriktad och kan leda dina egna projekt självständigt, från start till mål och förstår vikten i att göra avslut. Du älskar att lösa problem, stora som små. Vi ser gärna att du öppen och kommunikativ då du har samarbete med flertalet kontaktytor inom företaget. Du är en lagspelare och vill att hela teamet ska komma framåt, även om du har dina egna projekt att fokusera på. Din inställning och mjuka värden väger tungt gentemot dina tekniska kunskaper. Gillar du bilkörning är du hemma!

Krav
  • Några års erfarenhet av objektorienterad programmering - .Net/C#
  • Erfarenhet av verktygsutveckling, gärna i Windowsbaserade miljöer
  • Engelska i tal och skrift
Meriterande
  • Relevant eftergymnasial utbildning
  • Erfarenhet av fordonsbranschen
  • Erfarenhet/kunskap av versionshanteringsprogram såsom ClearCase och Git
  • Svenska i tal och skrift
Om företaget

Vår kund utvecklar och tillverkar system och komponenter till de största fordonstillverkarna och är en del av PDS (Power Drive Systems). Företaget uppfinner och utvecklar rena och energieffektiva system för framdrivning av förbrännings-, hybrid- och nu framförallt för elektriska fordon. Här får du vara med och utveckla framtidens elektrifieringsprodukter till fordonsindustrin. Företaget är ett globalt bolag vilket innebär att möjligheten för arbete utomlands vid intresse finns.

Villkor

Ort: Landskrona
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Upplägg: Konsult via Mero i 12 månader, därefter anställning hos företaget

Skicka in din ansökan redan idag, du vill inte missa din plats i urvalet!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

I den här tjänsten kommer du under en inledande period arbeta som konsult genom oss för att sedan gå över och bli direkt anställd hos kundföretaget. Som anställd hos Mero blir du erbjuden en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Under tiden du arbetar via oss kommer du även att ha en konsultchef som finns till hands vid eventuella frågor och funderingar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 jan 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga