MilDef · Publicerad 5 okt

Rollen som "Lab Technician" på vår R&D-avdelning innebär ett omväxlande och fritt arbete med stort ansvar. Du ges möjlighet att hela tiden utvecklas i ditt arbete med våra spännande och högkvalitativa produkter. I huvudsak kommer ditt arbete att vara knutet till utvecklingsprojekt med följande uppgifter:

  • Vara delaktig i konstruktionsfasen
  • Montera prototyper
  • Genomföra produktverifiering (EMC, klimat, IP-klass, ESD, funktion)
  • Skriva testrapporter
  • Skriva testanvisningar för produktion
  • Utföra löduppgifter
  • Utföra felsökning inom elektronik
Din bakgrund
Vi söker dig som har en utbildning/erfarenhet inom elektronik och nätverkskommunikation. Din praktiska erfarenhet är av stor betydelse och vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Arbetet kräver en djupgående teknisk förståelse och att du har ett stort intresse för datorer och nätverk. Det är meriterande om du har erfarenhet av Cisco och/eller Linux.

Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav. Då dokumentation av utfört arbete är en väldigt viktig del och sker på vårt koncernspråk engelska är det viktigt att du även har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

Som person är du ordningsam, strukturerad och prestigelös. Du arbetar lika gärna självständigt som tillsammans med dina kollegor. Då det tidvis är högt tempo är det viktigt att du är stresstålig, flexibel och har ett positiv inställning. Du är även social, engagerad och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och ny teknik.

Vi arbetar i små, tvärfunktionella projektgrupper där arbetet präglas av stor dynamik, korta ledtider och snabba beslut. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är verifiering, montering och felsökning av nya produkter under hela utvecklingsfasen. Produktunderhåll samt förbättringsarbete är också en viktig del av arbetsuppgifterna.

Det är ett krav att du har B-körkort. Med anledning av verksamhetens art ställer vi också krav på svenskt medborgarskap. Tjänsten är på heltid med placering i Helsingborg. Tillträde efter överenskommelse. Vi strävar efter en balanserad ålders- och könsfördelning samt en etnisk och kulturell mångfald.

På MilDef erbjuds du en spännande roll i ett framgångsrikt internationellt företag med kundorienterad organisation och entreprenörskänsla. Du kommer att arbeta nära din chef, vilket innebär kontinuerlig diskussion kring dina behov, dina önskemål och hur du i övrigt ser på din framtid. Det är viktigt för oss att känna till dina framtidsvisioner!

Vi tillämpar ett löpande urval och emotser därför gärna din ansökan på vår hemsida så snart som möjligt, dock senast 2018-10-31.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elektronik

Inga fler jobb från MilDef tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga