NSVA · Publicerad 16 juli 2020

Vi som arbetar på NSVA vet att vi har ett av de viktigaste jobben som finns. Vi ska se till att det kommer rent vatten ur kranen och att det vatten vi släpper ut är fritt från gifter och föroreningar. Det är en uppgift som inte bara kräver den yppersta av kompetenser utan även ett stort ansvar från var och en av oss. Vilken uppgift du än har på NSVA så är din delaktighet och arbetsinsats en viktig del i det pussel som gör att vi kan leverera det resultat som samhället förväntar sig av oss. Med öppna dialoger och aktivt kunskapsutbyte lägger vi fundamentet för ett företag där kompetens, ansvar och arbetsglädje driver oss. Vi är idag ca 200 medarbetare.

Till avdelning Ledningsnät & Projekt söker vi nu BI-utvecklare/Data Warehouse

Avdelningen arbetar med utredning, modellering, projektering, anslutning av kunder och mycket mer inom NSVA-kommunernas VA-nät samt investeringsprojekt inom området VA. På bolaget finns all tänkbar kompetens inom VA-området och den kompetensen kommer bli din tillgång, bara du själv är villig att dela med dig av din. Avdelningen har ca 50 medarbetare, alla placerade på huvudkontoret i Helsingborg.

Arbetsuppgifter

Som BI-utvecklare ansvarar du för att samla in, preparera och tillgängliggöra information om NSVAs drift- och skadesystem, ledningsnät mm för att hela organisationen bättre ska förstå vår dagliga verksamhet och kunna ta de rätta besluten.

Möjligheter

Som utvecklare är möjligheterna oändliga, vi är början av en digitalresa där vi håller på att bygga upp ett data warehouse och behöver presentera och tillgängliggöra den informationen. Vi vill arbeta med den senaste teknologin, där databaser, datamodellering, analys och visualisering blir centrala delar av vårt dagliga arbete.

Kvalifikationer

Du behöver såklart en teknisk bakgrund med erfarenhet av programmering och ett intresse för att arbeta i tvärfunktionella självorganiserade team. Du är ambitiös och nyfiken och lägger stor vikt vid kvalitet och ansvar i ditt arbete. Vi strävar mot att sprida kunskap och erfarenheter mellan våra team så en öppenhet för transparens och samarbete mellan teamen är viktigt. På NSVA värdesätter vi att laborera med nya tekniker och arbetssätt för att hitta nya sätt att förbättra kundupplevelser och utmana vårt arbete.

Mer information

I tjänsten kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning. Svenskt medborgarskap krävs, dubbelt medborgarskap är ok om det ena är svenskt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse, men gärna så fort som möjligt. Har du några frågor är du varmt välkommen att ringa till gruppchef Thomas Åkerholm, 010-490 97 97.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga