NSVA · Publicerad 13 feb 2020

Vi som arbetar på NSVA vet att vi har ett av de viktigaste jobben som finns. Vi ska se till att det kommer rent vatten ur kranen och att det vatten vi släpper ut är fritt från gifter och föroreningar. Det är en uppgift som inte bara kräver den yppersta av kompetenser utan även ett stort ansvar från var och en av oss. Vilken uppgift du än har på NSVA så är din delaktighet och arbetsinsats en viktig del i det pussel som gör att vi kan leverera det resultat som samhället förväntar sig av oss. Med öppna dialoger och aktivt kunskapsutbyte lägger vi fundamentet för ett företag där kompetens, ansvar och arbetsglädje driver oss. Vi är idag 200 medarbetare.

Till avdelning Ledningsnät & Projekt söker vi nu kartingenjör VA-GIS.

Avdelningen arbetar med utredning, modellering, projektering, anslutning av kunder och mycket mer inom NSVA-kommunernas VA-nät samt investeringsprojekt inom området VA. På bolaget finns all tänkbar kompetens inom VA-området och den kompetensen kommer bli din tillgång, bara du själv är villig att dela med dig av din. Avdelningen har ca 50 medarbetare, alla placerade på huvudkontoret i Helsingborg. Gruppen du kommer att ingå i har 7 medarbetare.

Arbetsuppgifter

NSVA söker dig som har ett stort intresse för Kart- och GIS-frågor samt vatten och avlopp och som vill arbeta med att dokumentera och vidmakthålla vår kartdatabas.

NSVA erbjuder ett spännande jobb med omväxlande arbetsuppgifter och utvecklingsmöjligheter. Din arbetsplats är på vårt huvudkontor i centrala Helsingborg.

Du kommer arbeta självständigt men med nära kontakt med VA-ingenjör, drift- och underhållspersonal och andra kartingenjörer. Din främsta uppgift är ajourhållning av VA-kartan, leverans av olika kartprodukter och tjänster.

NSVA använder sig i huvudsak av VA-banken för dokumentation och analys.

Egenskaper

Det är viktigt för oss att du är en målinriktad och driven person som har lätt att samarbeta med arbetskamrater och kunder. Du tar ansvar för din del av helheten och du utför arbetet på ett förtroendeingivande sätt. Du är noggrann, strukturerad och har lätt att samarbeta med både interna och externa kontakter. Att vara flexibel är A och O för tjänsten då arbetsuppgifterna är varierade.

Som person är du noggrann i det du gör, kan prioritera mellan arbetsuppgifter och slutföra strukturerat. Du är engagerad och tycker om att lösa problem. Du måste ha en god förmåga att arbeta självständigt men du arbetar även bra tillsammans med andra. Att dela med dig av din sakkunskap och ge god service är självklart för dig. God kännedom om mätteknik och geografisk information är grundläggande.

Det är mycket viktigt att du kan se fördelarna med mångfald och ömsesidigt utbytande av kunskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad till kartingenjör eller har liknande yrkeserfarenhet. Det är önskvärt att du har kunskaper i något VA-ledningsinformationssystem/kartdatabassystem.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

I tjänsten kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning. Svenskt medborgarskap krävs, dubbelt medborgarskap är ok om det ena är svenskt.

Mer information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse, men gärna så fort som möjligt. Har du några frågor är du varmt välkommen att ringa till gruppchef Thomas Åkerholm, 010-490 97 97
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga