NSVA · Publicerad 14 juli 2021

Vi som arbetar på NSVA vet att vi har ett av de viktigaste jobben som finns. Vi ska se till att det kommer rent vatten ur kranen och att det vatten vi släpper ut är fritt från gifter och föroreningar. Det är en uppgift som inte bara kräver den yppersta av kompetenser utan även ett stort ansvar från var och en av oss. Vilken uppgift du än har på NSVA så är din delaktighet och arbetsinsats en viktig del i det pussel som gör att vi kan leverera det resultat som samhället förväntar sig av oss. Med öppna dialoger och aktivt kunskapsutbyte lägger vi fundamentet för ett företag där kompetens, ansvar och arbetsglädje driver oss. Vi är idag drygt 200 medarbetare.

Till avdelning Ledningsnät och Projekt söker vi nu en VA-ingenjör med inriktning på utredning (vikariat med möjlighet till tillsvidareanställning)

Avdelningen arbetar med utredning, modellering, digitalisering, mätning och övervakning, projektering, anslutning av kunder och mycket mer inom NSVA-kommunernas VA-system samt projektledning av investeringsprojekt inom området VA. På bolaget finns all tänkbar kompetens inom VA. Avdelningen har drygt 45 medarbetare, alla placerade på huvudkontoret i Helsingborg. Nu söker vi en vikarie till gruppen Utredning och Projektering. Gruppen består av 16 personer och arbetar i huvudsak med utredning, projektering och anslutningsfrågor.

Arbetsuppgifter

Som VA-ingenjör kommer du att arbeta med olika slags utredningar med syfte att skapa långsiktigt hållbara system för vatten, spillvatten och dagvatten framför allt i befintliga områden.

Utredningsarbetet som VA-ingenjör innebär att sammanställa underlag, göra analyser, beräkningar och att visualisera och beskriva underlag och åtgärdsförslag. Gruppen ansvarar även för att ta fram strategiska dokument såsom saneringsplan och landsbygdsstrategi. Som VA-ingenjör med inriktning på utredning fungerar du även som resurs åt andra grupper i framtagande av dagvattenplan och i kommunernas klimatanpassningsarbete. Att besvara olika typer av remisser ingår också i det dagliga arbetet.

Som VA-ingenjör på Ledningsnät och projekt erbjuds du ett omväxlande arbete med såväl avgränsade kortare utredningar som ett mer långsiktigt strategiskt arbete.

NSVA strävar efter ett aktivt medarbetarskap, vilket innebär att ta ansvar för helheten, arbeta i team och utveckla egen och medarbetarnas kompetens.

Dina egenskaper

Att vara flexibel är A och O för tjänsten då arbetsuppgifterna är varierande. Eftersom arbetet omfattar såväl interna som externa kontakter kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper, såsom en god analytisk förmåga. Du trivs med att själv strukturera ditt arbete och du gillar att samarbeta med andra människor med olika erfarenheter och kunskapsområden.

Som ambassadör för bolaget vet du hur viktigt det är att vårda och utveckla bolagets varumärke och värdegrunder.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av VA-branschen och en relevant högskoleutbildning, alternativt lämplig arbetslivserfarenhet.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Mer information

Tjänsten är ett vikariat under tiden 2021-09-15 till 2022-08-15 på heltid, med möjlighet till tillsvidareanställning. Vi gör urval löpande.

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta gruppchef Boel Lindqvist 010-490 98 29 alt. boel.lindqvist@nsva.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga