NSVA · Publicerad 9 nov 2021

Vi som arbetar på NSVA vet att vi har ett av de viktigaste jobben som finns. Vi ska se till att det kommer rent vatten ur kranen och att det vatten vi släpper ut är fritt från gifter och föroreningar. Det är en uppgift som inte bara kräver den yppersta av kompetenser utan även ett stort ansvar från var och en av oss. Vilken uppgift du än har på NSVA så är din delaktighet och arbetsinsats en viktig del i det pussel som gör att vi kan leverera det resultat som samhället förväntar sig av oss. Med öppna dialoger och aktivt kunskapsutbyte lägger vi fundamentet för ett företag där kompetens, ansvar och arbetsglädje driver oss. Vi är idag ca 230 medarbetare.

Till avdelningen Dricksvatten söker vi en VA-ingenjör

Dricksvattenavdelningen ansvarar för drift, underhåll och förnyelse av samtliga vattenförsörjningsanläggningar; vattenverk, tryckstegringsstationer, reservoarer och andra anordningar för att upprätthålla leverans av dricksvatten i ledningssystemen, som bolaget vid varje tidpunkt förvaltar.

Alla tjänster inom avdelningen Dricksvatten är placerade i säkerhetsklass 3. I tjänsten kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning. Svenskt medborgarskap krävs, dubbelt medborgarskap är okej om det ena är svenskt.

Arbetsuppgifter

Som VA-ingenjör kommer du att arbeta med investeringar gällande våra anläggningar för att säkerställa goda förutsättningar för en säker drift. Du kommer ha en viktig roll i framtagande av vår affärsplan, inköp, projektledning, ekonomiskuppföljning och genomföra utredningar samt arbete med underhållsplanering. Du skall även bistå övrig personal i gruppen i det löpande förbättringsarbetet genom analyser och uppföljningar.

I tjänsten arbetar du tillsammans med övrig personal på avdelningen och tillsammans med våra leverantörer av tjänster och material. Du kommer också vara med i upphandling av nya leverantörer, båda projektspecifika men även för den dagliga driften. Du kommer driva egna projekt på avdelningen dricksvatten men även projekt i samarbete med andra avdelningar på NSVA med fokus på kvalité, teknik, arbetsmiljö och ekonomi.

Tillsammans med avdelningschef, driftchef och övrig personal inom avdelning dricksvatten arbetar du strategiskt och målinriktat med avdelningens planering och utveckling. NSVA strävar efter ett aktivt medarbetarskap, vilket innebär att ta ansvar för helheten, arbete i team och är med och utvecklar den egna men även verksamhetens samlade kompetens.

De kommuner som du i huvudsak kommer arbeta med är, Bjuv, Båstad, Perstorp, Svalöv, Åstorp och Örkelljunga.

Dina egenskaper

Då arbetet omfattar såväl interna som externa kontakter kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper, såsom att du är strukturerad, självständig, kommunikativ och har ett målinriktat, flexibelt och serviceinriktat arbetssätt, du får gärna ha en ekonomisk drivkraft men även värna om vår allas arbetsmiljö.

Som ambassadör för bolaget vet du hur viktigt det är att vårda och utveckla bolagets varumärke och värdegrunder.

Kvalifikationer

Du är en organisatör med intresse för människor, teknik, ekonomi, vår gemensamma arbetsmiljö samt du tror på ett prestigelöst arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid din tekniska kunskap, förmågan att samarbeta och kommunicera på ett öppet/positivt sätt, såväl muntligt som skriftligt. Vi tror att du har en utbildning inom VA på universitet/högskolenivå eller erfarenhet som kan bedömas som likvärdig, exempelvis flerårig erfarenhet av VA-verksamhet med inriktning dricksvatten och med erfarenhet av projektledning.

I tjänsten kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning. Svenskt medborgarskap krävs, dubbelt medborgarskap är accepterat om det ena är svenskt.

Mer information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse. För mer information om tjänsten hör gärna av dig till Jonas Håkansson, avdelningschef Dricksvatten, tel 010-490 97 56 eller Sami Keränen, driftchef Dricksvatten tel 010-490 9786.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga