NTEX AB · Publicerad 4 nov 2021

NTEX verksamhet växer och för att möta våra kunders behov söker vi nu en Trafikplanerare med några års erfarenhet från branschen. Du kommer i huvudsak att arbeta med våra transport- och logistiktjänster till och från Europa.

Tjänsten Trafikplanerare
Rollen som Trafikplanerare är varierande, du har frihet under ansvar och arbetar i team.

Du ansvarar bland annat för att:
  • Boka och schemalägga transporter
  • Ha daglig kontakt med kunder och transportörer
  • Att bokningar hämtas och levereras enligt överenskommelse
  • Dokumenthantering
  • Administration, registrering, avräkning
Din arbetsplats är vårt kontor i Helsingborg och du kommer att rapportera direkt till vår Operativa chef i Helsingborg

Om dig
Gillar du att arbeta i team och ha mycket att göra? Har du arbetat några år inom transport och logistik, samt har förmågan att ge god service? Har du lätt att hitta tillbaka till dina arbetsuppgifter om du blir avbruten? Då kommer du att trivas här.

Din förmåga att knyta kontakter på telefon och mail hjälper dig att lösa problem med hög kvalitet. Du är kundfokuserad och van vid att jobba i team, samt brinner för att ge kunderna det lilla extra. Du är van vid ett högt tempo och är samtidigt flexibel och lyhörd för att tillmötesgå kundens krav och önskemål.

Din engelska är god i både tal och i skrift. Du är av IT-användare och har erfarenhet av att arbeta i affärssystem, samt Office sedan tidigare.

Vi erbjuder
Vi på NTEX har sedan starten 2003 haft ett starkt fokus på tillväxt när det gäller kunder, personlig utveckling, organisk tillväxt och starka finanser. Vi är fortfarande en ung organisation där du får en chans att påverka och bidra till att vi fortsätter att växa.

Ansökan
Låter det här som en roll för dig? Då ser vi fram emot din ansökan!

Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret på vår hemsida, bifogar CV och ditt personliga brev. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du kommer in med din ansökan snarast möjligt, dock senast 2021-11-30. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post .

Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta vår HR Peter Åberg på peter.aberg@ntex.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
NTEX är ett svenskt transport- och logistikföretag som erbjuder vägtransporter över hela Europa globala sjö- och flygfrakter. Vi är idag drygt 600 anställda och omsätter 2,6 miljarder SEK. NTEX har huvudkontor i Göteborg, samt kontor i Norge, Storbritannien, Tyskland, Polen, Estland, Lettland och Litauen. Vi har även agenter i ett antal europeiska länder. För ytterligare information: www.ntex.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport

Inga fler liknande jobb tillgängliga