Pingday AB · Publicerad 14 okt 2021

Är du en självgående och engagerad projektledare som brinner för att driva innovativa utvecklingsprojekt i digitaliseringens framkant och samtidigt bygga framtidens samhälle med IoT och data? Då kan du vara vår nya kollega och vi vill väldigt gärna träffa dig!


Vilka är vi?

Pingday kopplar upp och kopplar samman människor, företag och saker genom våra fiber och sensornätverk som täcker hela Helsingborg för att skapa en smartare uppkopplad stad. Med utgångpunkt i en stads utmaningar kopplar vi upp sensorer, samlar in och presenterar och analyserar data för att öppna upp för nya insikter om vår stad, t ex när fotbollsplaner ska vattnas, hur luften påverkar arbetsmiljö, eller när lamporna lyser. Våra kunder är boende i Helsingborg, fastigheter, företag och stadens alla förvaltningar och bolag - dessa vill och kan vi stötta med tillgång till data och analys för att förbättra, automatisera, utveckla nya värden och förmågor.

Nu vill vi skala upp och bjuda in tre nya kollegor i världsklass som kompletterar vårt smarta och engagerade team inom affärsutveckling, projektledning och datautveckling. Vill du vara med och forma Pingday, koppla upp och skapa magi för en smart stad?

Ett tips! Kolla in H22 och The making of a smarter city på www.H22.se. Ett exempel på allt kul som händer i Helsingborg och hos Pingday.

Pingday är ett helägt dotterbolag till Öresundskraft AB och Helsingborgs stad. Vi driver bland annat det Öppna Stadsnätet, fibernätet, Stadshubben för IoT och flera operatörshotell. Även om namnet och bolaget är nytt så har vi hållit på med fiber och kommunikationslösningar i snart fyrtio år. Se närmare: https://pingday.se/

Om tjänsten
Som projektledare hos Pingday har du ett stort ansvar i arbetet att utveckla vårt kundsamarbete. Du kommer att initiera och driva innovationsprojekt med såväl nya som befintliga kunder och inte sällan vara en del av det kreativa teamet som hittar nya lösningar. Du arbetar i hjärtat av våra projekt där du agerar brygga mellan våra kunder och det interna teamet av idérika och utvecklingsorienterade kollegor där du säkerställer att alla jobbar i samma riktning. Friheten att skapa din egen roll och ditt arbete är stor. Det viktigaste är att vi tillsammans förverkligar våra kunders affärsidéer där din uppgift blir att planera resursbehov, driva leveransprocessen och följa upp och kvalitetssäkra effekten i syfte att skapa maximal affärsnytta för våra kunder.

Vem är du?
Du tycker om att driva ditt eget arbete och projekt framåt samtidigt som du förstår vikten av att vara lyhörd för kund och team-medlemmar och få alla med dig i samma riktning och samma takt. Du är nyfiken, inte rädd att testa nytt, kreativ och förtroendeingivande i relationsbyggandet mot kund och drivs av att skapa nya affärer och strategiska affärsupplägg. I den här rollen ligger framgången mycket i personliga egenskaper men vi ser gärna att du har:
  • God vana av att självständigt leda och följa upp stora som små digitala utvecklingsprojekt
  • En god förståelse för området; att bygga samhälle och tekniken som behövs för detta
  • Hög konsultativ förmåga och trivs i rollen som rådgivare och relationsbyggare
  • Har stor förmåga att engagera och sälja in projekten till nya projektmedlemmar och intressenter
  • Har du tidigare drivit IT-projekt så är detta meriterande.
  • Du kan ha utvecklarbakgrund med fortsatt intresse för utveckling.
För tjänsten krävs att du har körkort samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökan
I den här rekryteringsprocessen samarbetar Pingday med ROI Rekrytering. Har du några frågor kontaktar du Annika Persson på 0708-775569 eller på epost annika.persson@roirekrytering.se. Välkommen med din ansökan senast den 31 oktober. Du ansöker via länken "Sök tjänst". Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga