Poolia HR · Publicerad 18 okt

Vi letar efter dig som brinner för HR-frågor och förbättringsarbete i organisationer! Uppdraget innebär ett brett ansvarsområde med stora möjligheter att bidra i utveckling av rutiner och processer. Placering hos vår kund i Helsingborgsområdet. Uppdraget planeras starta omgående och fortgår som minst t.o.m. januari 2018. Urval sker löpande, sök uppdraget redan idag!

Arbetsuppgifter

Hos vår kund kommer du att arbeta väldigt brett inom diverse HR-frågor, där du är ett stöd mot organisationen i stort och särskilt för verksamhetens chefer. Du kommer att hantera allt från dagliga arbetsrättsliga frågor, förhandlingar, lönekartläggning, rehabilitering, arbetsmiljö och kompetensutveckling. I rollen kommer du även att delta i utvecklingsarbete, arbete med policys, personalhandböcker, jämställdhetsplaner och så vidare. Att arbeta med förbättring och effektivisering är ett stort fokus i organisationen, och är därför ett naturligt inslag i alla roller.
Som HR Business Partner har du en omväxlande roll och ett brett ansvarsområde. Ingen dag är den andra lik och du kommer att stöta på nya utmaningar på en daglig basis - något som självfallet sporrar dig ännu mer i arbetet! Vi letar efter dig som brinner för HR-frågor och som har lätt för att skapa förtroende inom organisationen.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har en högskole-/universitetsutbildning inom HR, alternativt motsvarande kompetens från erfarenhet och fortlöpande internutbildningar. Du har minst 5 års erfarenhet av brett HR-arbete, gärna inom större organisationer. För att snabbt kunna komma in i rollen är det viktigt att du har erfarenhet av flera olika kollektivavtal, tjänstemän och kollektiva. Det är meriterande om du dessutom har arbetat med Partihandelsavtalet och/eller Livsmedelsavtalet.
Som person är du lugn, kommunikativ och naturligt förtroendeingivande. Du har lätt för att skapa goda relationer med folk i din närhet. Med din erfarenhet i ryggen har du en trygghet i din egen kompetens och kan därför arbeta självständigt och proaktivt. Ditt genuina intresse för HR-frågor ger dig ett driv och ett fokus i rollen. Då det finns ett kontinuerligt förbättringsarbete i organisationen, fokus LEAN-arbete, är erfarenhet av detta mycket meriterande.
Slutligen uttrycker du dig väl både i tal och skrift, samt behärskar både svenska och engelska på flytande nivå.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Våra kunder inom HR är attraktiva arbetsgivare som letar efter högskoleutbildade personalvetare. Med en bredd över hela HR-området - allt från personalchefer och HR-specialister till rekryteringskonsulter och personaladministratörer - kan vi hitta en tjänst där du kan påverka din arbetssituation och nå ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga