Poolia IT · Publicerad 16 feb

Har du en bred teknisk kunskap och erfarenhet av att leverera IT-tjänster? Nu söker vi en Service Delivery Lead till vår kund i Helsingborg. Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå till december. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som Service Delivery Lead kommer du bland annat ansvara för övergripande hälso- och infrastrukturmiljöer på webbplatsen samt övervaka servicenivåer och spårvärden etc. Du kommer också arbeta med koordinater och komplexa serviceanmodningar (t.ex. MES, Lab- och lagersystem, slutanvändarenheter och nätverkstjänster). Vidare kommer du interagera med flera LMDW-intressenter, anläggningsingenjörer och tekniker samt fungera som källa till funktionella förståelser av processer, verktyg och integration av LMDW-utrustning med IT-plattformar (t.ex. Wonderware, Camstar, OSIPI, Werum, LIMS, Tracksys etc.).

Vem är du?

Till rollen som Service Delivery Lead söker vi dig med en kandidatexamen eller motsvarande inom relevant område samt minst tre års erfarenhet av att leverera IT-tjänster. Du har en bred erfarenhet inom LMDW-verksamheten samt kunskap om mobilitetsenheter och operativsystem (t.ex. iPad, IOS, Android, etc.). Som person är du serviceorienterad med ett stort kundfokus samt besitter starka analytiska färdigheter.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 feb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga