Primrock · Publicerad 27 okt 2021

Primrock är ett innovativt och snabbväxande teknikföretag som levererar balans- och kapacitetstjänster till den nordiska elmarknaden. Vår unika affärsmodell bygger på att erbjuda energilager som tjänst till såväl systemoperatörer som lokala elförbrukare.

Tjänsten
Vi söker fact-finders (data-assistenter) på deltid ca 10 timmar/vecka till vår forsknings- och utvecklingsgrupp. Som fact-finder biträder du teamet genom att samla och ställa samman information om utbud och efterfrågan på våra befintliga och potentiella marknader. Arbetet som fact-finder (data-assistent) omfattar bland annat insamling och sammanställning av data, strukturerade intervjuer med intressenter och experter, enkäter i relevanta målgrupper, faktainsamling om tekniska alternativ och leverantörer, dokumenthantering, dataarkivering och dataförvaltning mm.

Profil
Du är student i nationalekonomi med inriktning mot mikroekonomi/kvantitativa metoder eller motsvarande med goda studieresultat. Du är flitig och strukturerad. Dina språkkunskaper omfattar förmåga att uttrycka dig professionellt i tal och skrift på både svenska och engelska.

Primrock välkomnar ansökningar från såväl kvinnliga som manliga kandidater. Sökanden måste ha tillstånd att arbeta i den Europeiska Unionen.

Vi erbjuder
  • En modern, innovativ arbetsplats med stor möjlighet att utvecklas i rollen och företaget.
  • En möjlighet att vara med på en fantastisk resa med branschomvälvande innovativa lösningar.
  • Resultatfokuserad företagskultur med startup- och scaleup-karaktär.
  • En ambitiös arbetsmiljö med högt i tak och branschens kunnigaste medarbetare.
  • En unik möjlighet att aktivt driva utvecklingen mot ett helt förnyelsebart elsystem utan kapacitetsbegränsningar
Placering och villkor
Anställningen är på deltid (10-20 timmar/vecka) och placering är vid vårt kommande kontor i Helsingborg eller i Stockholm (i närheten av Stockholms Universitet). Efter överenskommelse kan en del av arbetet utföras på distans.

Frågor?
Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Kajsa Andersson via epost kajsa.andersson@roirekrytering.se. Mer information om Primrock hittar du på vår hemsida www.primrock.eu.

Välkommen med din ansökan
Du söker tjänsten genom att fylla i formuläret till höger och klicka på Skicka ansökan.

Vi utvärderar kandidater löpande från och med 31 oktober 2021 så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt (inklusive bilagor). Sista ansökningsdag är söndag 28 november 2021.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga