Rexel Sverige AB · Publicerad 4 okt 2019

Brinner du för service och försäljning?

Är du i början av din karriär och på jakt efter en möjlighet att bli en riktig stjärna inom försäljning? Har du ett intresse för tekniska lösningar? Vill du dessutom leverera kundupplevelser i världsklass och utveckla dina skills?
Vi rekryterar nu till vårt Trainee-program som riktar sig till dig som lockas av tekniska lösningar, snabba förändringar och har en vinnarskalle som få!

Från Trainee till en av branschens bästa säljare!

Som trainee hos oss på Rexel kommer du under en period om sex-tolv månader få lära dig allt du behöver veta om våra produkter och vårt företag. Du kommer att få arbeta med båda våra varumärken Selga och Storel med målet att bli en del av branschens bästa säljkår!

För att du ska få en bra grund att stå på kommer din tid som trainee inledas med en gedigen introduktion. Du kommer även att tilldelas en erfaren ledare som ansvarar för att du kommer in i din nya roll ordentligt och säkerställer att du kravställs enligt de mål som satts. Du kommer även att ha täta uppföljningsmöten för att trygga att du utvecklas i rollen enligt plan.

Som traineesäljare arbetar med:
  • Nykundsbearbetning i Malmö
  • Prospektering av nya kunder och bearbetning av befintliga
  • Aktiv försäljning
  • Uppstart av långsiktiga kundrelationer
  • Du kommer boka upp dina dagar via telefon och genomföra möten ute på fältet.
Rollen innebär ett stort mått av frihet, då större delen av arbetsdagen ska spenderas ute hos våra kunder!

En förutsättning för att kunna briljera som säljare hos oss är att ha ett anlag och en nyfikenhet för det tekniska. Har du inte erfarenhet inom försäljning av tekniska lösningar? Det löser vi. Vi tror att man kommer långt med rätt personlighet. Den tekniska kompetensen ser vi till att du lär dig på plats.
För att vara aktuell för rollen som traineesäljare så behöver du ha ungefär 1-3 års arbetslivserfarenhet inom sälj eller service. Det viktigt för oss är att du är en vinnarskalle med stort engagemang med förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer. Du bör som person vara social och säljinriktad och alltid sträva efter att erbjuda våra kunder service i toppklass. Att tala och skriva svenska flytande samt inneha B-körkort är krav för denna tjänst. Självklart är även du med erfarenhet från elbranschen mer än välkommen med din ansökan!

Är du nyfiken och redo att ta nästa steg i karriären med tillsammans oss på Rexel? Skicka in din ansökan redan idag! Motivera gärna i det personliga brevet varför du sökt och vad som är lockande för dig i just denna roll.

Välkommen med din ansökan!
Om företaget
Rexel är en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 26 länder med 27.000 anställda och 140 miljarder SEK i omsättning. Rexel Sverige har en stark position genom våra tre varumärken Selga, Storel och Moel. Vi är närmare 800 medarbetare på 62 platser och har en omsättning på ca 5,2 miljarder SEK (2018). Vi erbjuder material för elförsörjning i alla typer av byggnader och har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi och miljövänliga lösningar som energieffektiviserar Sverige.
Läs mer om Rexel på rexel.se

Inför rekryteringsarbetet har Rexel Sverige AB noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
4 nov 2019
Anställning
Trainee
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare

Inga fler liknande jobb tillgängliga