Rubino Rekrytering AB · Publicerad 26 juni

MAN bedriver idag försäljning via 10 kontor i landet och befinner sig just nu i en intensiv utvecklingsfas. Därför söker vi en duktig, driven och social säljare till Helsingborg som sporras av komplex försäljning i en teknisk miljö. Som säljare bearbetar du både nya och befintliga kunder och säljer nya lastbilar. Du ansvarar för ditt eget distrikt men får och ger stöd till dina kollegor när det kommer till nya leads och affärsmöjligheter. Stämningen är familjär och du får stora möjligheter att påverka din arbetsdag och utveckling.

För att trivas hos oss på MAN, drivs du av försäljning som bygger på förtroende och långsiktighet. Sporras av komplex försäljning i en teknisk miljö. Du har erfarenhet från lastbils- eller bussbranschen, eller är verksam i en närliggande bransch och vill göra karriär inom försäljning

Vi tror också att du gillar att arbeta självständigt och själv planera och ansvara över din arbetsdag. Du är kreativ i ditt arbetssätt och ser möjligheter som är lönsamma för alla parter. Och du trivs med många sociala kontakter, inger förtroende i mötet med kund och har en fallenhet för att bygga relationer - eftersom vi vet att din personlighet är nyckeln till framgång.

Om du älskar lastbilar, ansök nu. Hos MAN får du möjlighet att arbeta med ett internationellt starkt varumärke med tydliga mål för den svenska marknaden. Självklart får du ett gediget internt utbildningsprogram för att du ska ha bra förutsättningar att lyckas i din nya roll.

I denna rekrytering samarbetar MAN med Rubino Rekrytering, och samtliga frågor angående tjänsten hänvisas till ansvarig kontaktperson Harry Rubino, 073 - 376 39 30. Då urvalsprocessen sker löpande är det bra att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Ansöker gör du via hemsidan www.rubino.se, vi tar ej emot ansökningar på annat sätt.

MAN är en av världens ledande tillverkare av kommersiella lastfordon och en av de större lastbilstillverkarna i Europa. MAN Truck & Bus Sverige AB, som är ett helägt dotterbolag till MAN Truck & Bus, befinner sig nu i en intensiv utvecklingsfas på den svenska marknaden. MAN erbjuder ett komplett lastbilsprogram från 3,5 ton och uppåt samt mångsidiga lönsamma transportlösningar för att uppfylla kundernas alla önskemål.
Läs mer på: www.mantruckandbus.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rubino Rekrytering erbjuder både företag och organisationer ett lösningsorienterat arbetssätt med partnerskap i fokus sedan 2003. Det viktiga utgångspunkten i vårt partnerskap är att vi har ett gemensamt mål och att rekrytera medarbetare som gör skillnad på sista raden. Oavsett om det är Säljare, Key Account Managers, Säljchefer eller nyckelpersoner i administrativa roller. Vi rekryterar i första hand Stockholm men även i andra delar av Sverige.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 aug
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport
Visa var