SJR AB · Publicerad 20 sept

Är du en driven controller med intresse för helheten och har förståelse av SAP? Då ska du titta hit! Vi jobbar nu med ett spännande uppdrag för vår kunds räkning i Helsingborg.

I rollen kommer du att arbeta mycket med analysarbete och projektuppföljning. Du kommer att ingå i ett ekonomiteam och jobba nära nyckelpersoner i verksamheten. Du är en lagspelare och trivs med ett nära samarbete samtidigt som du har ett självständigt driv. Uppdraget är på heltid med tillsättning snarast och det är därför viktigt att du är tillgänglig omgående.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna som controller inkluderar, men är inte begränsade till:
  • Månadsanalyser och rapporter
  • Prognoser månadsvis
  • Uppföljning av försäljning och KPIer
  • GM på serviceorder månadsvis
  • Registrera nya projekt samt projektuppföljning
  • Kostnadsallokeringsarbete
  • Uppdatera orderbok avseende förändringar i leverans.
Bakgrund och kvalifikationer

Du är civilekonom eller har en motsvarande eftergymnasial ekonomiutbildning och minst 3 års relevant erfarenhet som controller. Som person är du positiv, prestigelös och lösningsfokuserad. Du är driven och är van att arbeta mot deadlines och har goda kunskaper i Excel och SAP. Du kommunicerar obehindrat på engelska både i tal och skrift.

Din ansökan

Låter detta uppdrag intressant? Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du frågor är du välkommen att kontakta Charlotta Jerleke 0766-47 16 23.

Som konsult hos SJR ska du drivas av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Som konsult hos SJR har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North-listan. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller