SJR AB · Publicerad 18 okt

Är du en självgående ekonomiassistent som är redo för en ny utmaning? Då är du personen vi söker. Det gäller ett uppdrag med omgående start till årsskiftet med eventuell förlängning. Uppdraget ingår i SJRs konsultverksamhet.

Arbetsuppgifter

Rollen innebär främst arbete med leverantörsreskontran. Du kommer även stötta kollegor och chefer i övrigt vanligt förekommande uppgifter i en ekonomiassistentroll.

Lämplig bakgrund

För att vara aktuell för rollen krävs att du har god erfarenhet från arbete med leverantörsreskontra och känner dig bekväm i rollen som ekonomiassistent. Meriterade om du har god förståelse för danska språket. För att passa i denna roll har du några års erfarenhet av arbete som redovisnings- eller ekonomiassistent.

Personligt

Som person är du framåt och engagerad i ditt arbete. Du trivs i en spännande miljö och ser möjligheterna att vara en del av en större koncern.

Din ansökan

Känner du igen dig i ovan beskrivning? Ingen tid att förlora! Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Carin Berntsson på 040-665 51 04.

Konsult hos SJR
Som konsult hos SJR ska du drivas av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Som konsult hos SJR har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North-listan. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om företaget