SJR AB · Publicerad 27 sept

Är du en erfaren redovisningsekonom, självgående och van att hugga i där det behövs? Då kan det vara dig vi söker till vårt uppdrag för vår kunds räkning i Helsingborg!

För att passa för rollen ska du ha en bred erfarenhet som redovisningsekonom och kunna allt från löpande redovisning till bokslut och årsredovisning. Du är ansvarsfull, strukturerad och noggrann samt van att hålla deadlines. Då du kommer att ingå i ett mindre ekonomiteam är det viktigt att du som person är positiv och prestigelös.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna inkluderar, men är inte begränsade till:
  • Löpande bokföring
  • Momsdeklaration
  • Kompletta bokslut
  • Årsredovisning
  • Inkomstdeklaration
  • Vara backup för medarbetare med liknande arbetsuppgifter
Lämplig bakgrund

Du är civilekonom, eller har motsvarande utbildning, med några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är van användare av excel samt kan kommunicera på engelska. Kan du förstå danska och norska är detta meriterande, liksom erfarenhet från Axapta.

Så ansöker du

Låter detta uppdrag intressant? Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Charlotta Jerleke 0766-47 16 23.

Konsult hos SJR

Som konsult hos SJR ska du drivas av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Som konsult hos SJR har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North-listan. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om företaget