SJR AB · Publicerad 21 sept

Till ett konsultuppdrag ute hos vår kund söker vi just nu en ödmjuk och analytisk gruppchef. Uppdraget är på heltid med start omgående och minst 6 månader framåt. Tjänsten är placerad på företagets kontor i Helsingborg.

Arbetsuppgifter

I rollen som gruppchef ansvarar du för 4 personer som arbetar med ekonomi och administration inom logistikbranschen. Du förväntas vara operativ och stötta dina medarbetare i det dagliga arbetet. Gruppen arbetar främst med leverantörsfakturor och matchar dessa i en flödesprocess. I dina arbetsuppgifter som chef ser du också över prognos, budget och statistik i samråd med en controller som är knuten till verksamheten. Du rapporterar till verksamhetschefen som också är din närmsta chef.

Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda och coacha personer på ett ödmjukt och smidigt sätt. Du trivs med att vara operativt delaktig i dina medarbetares arbetsuppgifter och har en analytisk förmåga gällande processer inom ekonomi. Du har en ekonomisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och känner dig trygg i din yrkesroll. Har du erfarenhet av arbete inom logistikbranschen är det starkt meriterande.

Din personlighet

Som person har du en god förmåga att stärka och lyfta andra människor. Du är stabil och trygg i din personlighet och inte rädd för att skapa förändring. Vidare har du en god analytisk förmåga och ett intresse för att effektivisera ekonomiflöden i stora företag.

Din ansökan

Känner du igen dig i ovan beskrivning? Skicka då in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Carin Berntsson på 040-665 51 04.

Konsult hos SJR Som konsult hos SJR ska du drivas av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Som konsult hos SJR har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North-listan. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga