SJR AB · Publicerad Idag 00:00

För ett längre uppdrag till vår kund i Helsingborg söker vi nu en kvalificerad redovisningsekonom med tillsättning snarast möjligt. Uppdraget kan leda till anställning hos vår kund.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är
  • kundreskontra
  • löpande redovisning
  • löpande avstämningar
  • månads och årsbokslut
  • momsredovisning
  • avstämning av mellanhavanden inom koncernen
Vi söker dig som är en kvalificerad redovisningsekonom med ca 4-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Erfararenhet från skandinaviska bolag samt förståelse för logistikbranschen är meriterande men inget krav, det är viktigare att du är självgående i din redovisning och en mycket god användare av Excel. Man arbetar i Axapta och Excel.

Som person ser vi att du har glimten i ögat, är serviceminded, stresstålig och har förmågan att prioritera.

Låter detta intressant och du är tillgänglig med hyfsat kort varsel tveka då inte att höra av dig till mig, Charlotta Jerleke 0766-471623 och ansök gärna om tjänsten så snart du kan då vi arbetar med löpande urval.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North-listan. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga