SJR AB · Publicerad Idag 00:00

Är du vår nya stjärna inom lön? Vi på SJR Syd arbetar för närvarande med flera spännande kunder där din lönekompetens saknas.

För att passa på de olika rollerna krävs tidigare erfarenhet av löneadministration av kollektiva eller tjänstemanna löner. Det är meriterande med erfarenhet ifrån något av de större lönerapporteringssystemen.

Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom lön, HR eller ekonomi från yrkeshögskola eller universitet/högskola samt några års erfarenhet av arbete med löneadministration. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i olika system och med IT-verktyg.

Som person är du strukturerad och noggrann, du är van att ge god service och arbeta med ett starkt kundfokus. Du trivs i en roll där det ställs höga krav på självständighet, flexibilitet och ett gott samarbete.

Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna in din ansökan omgående. Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Charlotta Jerleke 0766 - 47 16 23
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North-listan. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga