SJR · Publicerad 17 sept

Välkommen till Solid Försäkring! Vi rekryterar smarta, drivna människor som får stort ansvar och frihet, för vi tror att det är så de bästa idéerna kommer fram. Med tydliga värderingar som grund vågar vi testa nya vägar som leder till ännu bättre tjänster för våra kunder. Det ska vara kul och utvecklande att komma till jobbet.

Solid Försäkring behöver nu förstärka teamet med en Financial / Business Controller

Vad kommer du att arbeta med?
I rollen som Financial / Business Controller kommer du att arbeta i en både utmanande och utvecklande roll där det ingår att proaktivt driva förändring och bidra till utveckling av affären och interna arbetssätt. Du kommer att arbeta med att analysera finansiell information och omsätta den i värdeskapande slutsatser som du rapporterar och presenterar på ett pedagogiskt och inspirerande sätt.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Rapportering och bokslutsarbete
 • Budget och prognosarbete
 • Uppföljning och analys av försäkringsaffären
 • Månadsvisa kostnadsavstämningar och jämförelse mot budget
 • Övrig extern rapportering
Vem är du?
Vi tror att du är civilekonom och att du har ca 5 års relevant erfarenhet av arbete med redovisning och controlling. Du har god förståelse av redovisning samt erfarenhet av analys, rapportering, boksluts- budget- och prognosarbete. Om du har erfarenhet från revisions- eller finansbranschen samt erfarenhet av myndighetsrapportering ses det som meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift, är en förutsättning samt mycket goda kunskaper i Excel och presentationsteknik.

Som person är du positiv, nyfiken och prestigelös samt trivs i en hjälpsam och kollegial miljö. Du är strukturerad och har en hög analytisk förmåga och kan se både detaljer och helheten. Vidare är du kommunikativ och har lätt att skapa förtroende och självständigt driva projekt och frågor.

Vi erbjuder dig
Företaget genomsyras av sina värderingar. Det vill säga att för att passa in på Solid Försäkring är du nyfiken, engagerad och uppmuntrar dina kollegor att ta sig an nästa utmaning. Viktigt att ta tillvara på alla möjligheter med ett prestigelöst sätt. På Solid testar man nya arbetssätt genom att använda sin kreativitet och fantasi. De förtjänar sin tillit genom att alltid hålla vad de lovar och leverera rätt kvalitet.

Resurskoncernen erbjuder sina anställda förmåner inom följande områden:
 • Friskvård & Träning
 • Försäkringar
 • Personallån
 • Rabatt på bensinkort
 • Subventionerad lunch
 • Diverse personalrabatter
Vi värdesätter!
Här värdesätts ditt engagemang, din personliga inställning och dina värderingar. Våra värderingar: Driven, Open, Innovative, Trustworthy genomsyrar både dig som anställd och våra affärer. Känner du igen dig i våra värderingar? Läs mer om dem på www.resursjobs.com

Ansök idag!
Välkommen att ansöka! I denna rekrytering jobbar vi med löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor angående tjänsten kontaktar du ansvarig rekryteringskonsult på SJR Magnus Mellborg på 0766-471618. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt. Intervjuer kommer att genomföras tidigast vecka 33.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 sept
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga