SJR · Publicerad 4 okt 2021

HSB Nordvästra Skåne levererar tjänster av högsta kvalitet inom ekonomi, förvaltning och fastighetsskötsel till fastighetsägare i nordvästra Skåne. Vi förvaltar och förädlar befintliga fastigheter åt drygt 150 kunder och bygger även attraktiva bostäder i regionen. Vårt fantastiska kontor finns i Ramlösa Brunnshotell i Helsingborg och vi är omkring 70 engagerade medarbetare som arbetar i företaget. Läs gärna mer på www.hsbnvs.se

Nu söker vi dig som vill arbeta med ekonomi och redovisning i en utåtriktad roll, med nära samarbeten både internt och med företagets kunder. Som medarbetare hos oss ges du möjligheten att aktivt bidra till såväl din egen och företagets utveckling i en flexibel organisation med korta beslutsvägar och hjälpsamma kollegor.

Arbetsuppgifter
Som ekonom kommer du att självständigt ansvara för den ekonomiska förvaltningen för ett antal kunder, främst bostadsrättsföreningar. Du blir kundernas bollplank i ekonomiska frågor och du kommer löpande att ha kontakt med styrelsen hos respektive kund. Du kommer att arbeta med
  • Årsbokslut och årsredovisningar
  • Budget och flerårsprognoser
  • Moms och skatter
  • Kalkyler och analyser
  • Utvecklingsprojekt
I din roll ingår även att pedagogiskt presentera årsredovisning och budget, främst för föreningarnas styrelser. Som ekonom hos oss får du en bred och utåtriktad roll och ett helhetsansvar för dina kunders redovisning och ekonomi.

I vår grupp med ekonomer är vi 6 personer som rapporterar till företagets chef för brf-ekonomi.

Lämplig bakgrund
Vi tror att du har en högskoleutbildning inom ekonomi/redovisning samt några års arbetslivserfarenhet med budget och bokslutsarbete. Alternativt annan eftergymnasial utbildning och mer gedigen erfarenhet. Du har goda kunskaper i Excel och vana av olika affärssystem. Det är meriterande om du är fastighetsekonom eller har erfarenhet från fastighetsbranschen. Meriterande men inget krav är även erfarenhet av koncernredovisning.

Vem är du
För att du ska trivas och utvecklas inom vår organisation är det viktigt att du är en prestigelös person med förmåga att skapa förtroendefulla kontakter och leverera god service. Du är kommunikativ, pedagogisk och har en god analytisk förmåga. Med nyfikenhet och engagemang tar du dig an utmaningar och arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt.

B-körkort krävs i denna roll och du talar och skriver flytande svenska.

Vi erbjuder
Vi är en värdestyrd organisation som grundar sig på övertygelsen om alla människors lika värde, de kooperativa principerna och innebörden av värdeorden Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan. Vi arbetar tillsammans och stödjer varandra för att leverera tjänster av hög kvalitet med ett stort engagemang till våra kunder. Du blir del av ett positivt team som hjälper, stöttar och backar upp varandra.

Ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med SJR. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Lindgren på 0704-71 59 13 eller Charlotta Jerleke på charlotta.jerleke@sjr.se

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-10-31.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 nov 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler jobb från SJR tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga