SJR · Publicerad 13 sept 2021

BrA Invest har haft en kraftig tillväxt sedan starten 2001. Verksamheterna har successivt förvärvats och utvecklats till dagens koncern som består av ca 45 bolag verksamma i stora delar av världen. 2020 omsatte koncernen ca 2,520 MSEK med en god lönsamhet och har ca 1,300 anställda.

Nu söker BrA Invest en kvalificerad koncernredovisare till huvudkontoret i Åstorp

Vi söker dig som vill arbeta brett och självständigt I ett mindre team inom BrA Invest. Tjänsten är ny, och arbetsuppgifterna kommer att vara omväxlande och intressanta. Du kommer framför allt att vara involverad i att utveckla rapporteringsflödet inom koncernen, men även att vara aktiv i våra fastighetsbolag, där vi är i ett kraftigt expansionsskede.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Koncernkonsolidering i Cognos.
  • Månads- och årsbokslut.
  • Deklarationer.
  • Budgetarbete.
  • Stöd till fastighetsbolagen i hanteringen av de projekt med bostadsrätter som kommer att intensifieras de närmsta åren.
Som person är du nyfiken, flexibel, prestigelös och visar ett stort engagemang. Det finns stora möjligheter till utveckling i tjänsten.

Lämplig bakgrund:
  • Du har akademisk utbildning i ekonomi från universitet eller högskola och minst 5 års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete.
  • Du har mycket god kunskap i koncernkonsolidering.
  • Kanske kommer du från en revisionsbyrå där du skapade dig vana vid att hantera ett stort antal bolag och koncerner. Eller så har du arbetat inom något större fastighetsbolag.
  • Vana vid Cognos är meriterande.
Välkommen till en arbetsplats där alla jobbar mot gemensamma mål och med stora möjligheter att utvecklas!

Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Åstorp.

Läs vidare om BrA Invest på www.brainvest.se

Ansökan

I denna rekrytering har BrA Invest valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotta Jerleke på charlotta.jerleke@sjr.se

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: Kvalificerad koncernredovisningsekonom
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler jobb från SJR tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga