SJR · Publicerad 11 juni 2021

Har du erfarenhet av att köra över 200 löner och vill tillhöra ett spännande bolag i framkant? Då kan detta vara ett långsiktigt uppdrag för dig!

Vår kund i Helsingborg söker nu en löneadministratör med start efter sommaren. Bolaget har ca 650st anställda och hjälper människor varje dag till en bättre hälsa. Produkten finns på marknaden i många olika länder.

Arbetsuppgifter
  • Nyanställningar
  • Sammanställa löneunderlag
  • Slutlöner
  • Utlägg, reseräkningar och förmåner
  • Kontrolluppgifter
  • Intyg
  • Rapportering
  • Kollektivavtalstolkningar
  • Stöd i avtals- och lönefrågor.
Din bakgrund

Minst 2 års erfarenhet av arbete som löneadministratör

Erfarenhet av att göra minst 200 löner

YH-utbildning eller relevant utbildning inom lön

Flytande svenska och engelska i både tal och skrift

Du har erfarenhet och förståelse för hela löneflödet och har arbetat i något av de större lönesystemen. Du har lätt för att tolka olika typer av avtal och är både noggrann och strukturerad. HR-administration är något du trivs med och du drivs av att hela tiden förbättra och förenkla löneprocessen. Dina färdigheter och personliga egenskaper är av största vikt. För att trivas i rollen krävs det att du är en service- och samarbetsinriktad person med produktivitetsfokus som har lätt att skapa förtroende och självständigt kan driva projekt och frågor. Vidare är du strukturerad och har en hög detaljnoggrannhet, samt kan arbeta kvalitativt i högt tempo. Du organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt samt sätter upp och håller deadlines.

Övrig information

Uppdragstyp: Konsultuppdrag eller rekrytering

Ort: Malmö

Start: 1 september

Lön: Enligt överenskommelse

Lämplig bakgrund

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Jennie Olsson på jennie.olsson@sjr.se. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-07-09.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Löneadministratör till kund i Helsingborg
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 juli 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga