SJR · Publicerad 5 okt 2021

Är du sugen på att få erfarenhet av olika företag och branscher samt ha möjlighet att utvecklas i din roll som redovisningsekonom? Har du lätt för att sätta dig in i olika arbetsuppgifter och organisationer? Då är konsultrollen något för dig!

Vi söker redovisningsekonomer som vill arbeta som konsult hos våra kunder i Helsingborg med omnejd. Det kan vara kortare eller längre uppdrag och du får en anställning hos oss på SJR.

Exempel på arbetsuppgifter
  • Löpande bokföring
  • Kontoavstämningar
  • Lageravstämning
  • Anläggningsregister
  • Diverse AdHoc inom accounting
  • Månadsbokslut
  • Årsbokslut och årsredovisningar
Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi och något/några års arbetslivserfarenhet på ekonomiavdelning. Du har förmågan att arbeta självständigt men är samtidigt en hjälpsam lagspelare och mån om dina kollegor. Du har ett naturligt intresse för siffror och är noga med att hålla god kvalité i ditt arbete. Engagemanget av att bidra till utveckling och att själv utvecklas är starkt hos dig. Mycket goda kunskaper i tal och skrift i svenska är ett krav och det är meriterande med goda kunskaper i engelska.

Övrig information
Uppdragstyp: Konsultuppdrag med anställning hos SJR

Ort: Helsingborg med omnejd

Lön: Enligt överenskommelse

Vi intervjuar löpande!

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Hanna Lindgren på hanna.lindgren@sjr.se eller 0704-71 59 13. Vi intervjuar löpande.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.
Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.
SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler jobb från SJR tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga