SJR · Publicerad 5 juni 2019

Är du redovisningsekonom på jakt efter nästa utmaning? Är du positiv som person och sprider härlig energi runtomkring dig? Då har vi uppdraget för dig! För kunds räkning söker vi nu en driven och självgående redovisningsekonom som är redo för nästa utmaning i Helsingborg. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start 1 augusti och löper på under en sexmånadersperiod. För rätt person finns det mycket goda möjligheter att sedan övergå i anställning hos kund.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i en redovisningsroll på ett internationellt företag. Dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta löpande bokföring, fakturering, kundreskontra, avstämning av konton och rapporteringar. Du kommer att upprätta bokslut och jobba nära och tillsammans med ekonomiansvarig på företaget. Andra ad-hoc uppgifter inom ekonomi kan också förekomma.

Din Bakgrund
  • Minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Goda redovisningskunskaper
  • Månads- och årsbokslut
  • Flytande i såväl svenska som engelska, både i tal och skrift
  • Kunskaper i Navision ses som meriterande
Som person är du ödmjuk, driven och självgående. För att passa i rollen som konsult är du en social och förtroendeingivande person som har lätt för att kommunicera och skapa kontakt med andra. Du tar dig an dina arbetsuppgifter med ett stort ansvar och har ett systematiskt och proaktivt tillvägagångssätt.


Övrig information


Uppdragstyp: Konsultuppdrag på heltid minst 6 månader

Ort: Helsingborg

Start: 1 augusti

Lön: Enligt överenskommelse

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Charlotta Jerleke på 076-647 16 23. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2019-07-05.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 juli 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga