SW · Publicerad 17 okt

Till vår kund i Helsingborg söker vi en erfaren HR-konsult med start omgående

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i en bred HR-roll där du stöttar företagets chefer i frågor kring arbetsrätt, lön och rehabilitering. Du kommer även att arbeta med hela rekryteringsprocessen och vara ett stöd vid de övriga intervjuprocesserna inom företaget.

Bakgrund

Vi söker dig som har arbetat brett inom HR tidigare samt med rekrytering. Du har en universitetsutbildning inom beteendevetenskap eller motsvarande och har även gärna extra djupa kunskaper inom arbetsrätt. Som person är du lugn, trygg och duktig på att samarbeta. Du har ett systematiskt arbetssätt där du trivs med att leverera utifrån relativt givna ramar. Har du kunskaper inom Aditro-systemen och Visma recriut är detta meriterande för tjänsten. Vi ser gärna att du har arbetat med löneförhandlingar tidigare. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Viktig information

Ovanstående uppdrag är inom ramen för SW's konsultverksamhet under 6 månaders tid med start omgående. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdag. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Hedqvist på 040-665 51 51. Välkommen med din ansökan!

Konsult hos SW

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga