Sigma IT · Publicerad 25 feb 2020

Är du nyexaminerad inom Data/IT eller har något års erfarenhet inom systemutveckling och letar efter en utmaning där du får växa både professionellt och som person? Vill du arbeta med de senaste teknikerna inom systemutveckling och är nyfiken på Google Cloud Platform? Sigma IT söker nu framtida kollegor med ett gediget intresse för utveckling och molnplattformar som vill utvecklas inom området tillsammans med oss.

system developer, cloud developer, application developer, google cloud platform, GCP, google cloud platform, systemutveckling, programmering, programming, software engineering, cloud engineering, java, python, backend, kubernetes, docker

Hur ser rollen ut?
I denna rollen kommer du att arbeta med systemutveckling och migrering till Google Cloud Platform. Du kommer att arbeta i ett team med andra kompetenta och stöttande kollegor med placering hos en av våra kunder i Helsingborg. Vi erbjuder dig en bra start på karriären med spännande uppdrag där möjlighet till både utbildningar och certifieringar finns för den som vill bygga på sin kompetens ytterligare. Vi kommer ge dig en bra introduktion och genomgång av aktuella projekt och de verktyg du behöver för att utvecklas inom området och bli en ännu vassare utvecklare.

Din bakgrund
Vi tror att du som söker har minst en högskoleutbildning inom Data/IT och har lätt för att sätta dig in i olika programmeringsspråk. Du har tidigare erfarenhet av systemutveckling, antingen från din utbildning och privata projekt eller tidigare arbetsliv. Du har erfarenhet av några av följande tekniker:
  • Java
  • Python
  • PostgreSQL
  • Kuberentes/Docker
  • React
Har du tidigare erfarenhet av Google Cloud Platform eller andra molnplattformar som AWS eller Azure, ser vi det som starkt meriterande.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en kundorienterad inställning, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära. Du behärskar såväl engelska som svenska.

Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Intresseanmälan
Varmt välkommen att skicka in din intresseanmälan nedan. Vi har inte möjlighet att hantera dessa via mail. Vid frågor kring tjänsten eller Sigma är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare My Kellner på my.kellner@sigma.se.

Mer om Sigma IT
På Sigma får du jobba i ett företag där vi lever vår vision om att bidra till en bättre morgondag. Vi agerar nu och driver den digitala revolutionen framåt. Vi ser möjligheten i att utmana status quo och tillsammans med våra kunder utforma framtidens teknik. Det handlar om spetskompetens kombinerat med möjligheten att drömma. Att arbeta tillsammans med människor som skapar wow! Det är så vi gör skillnad.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Det är nära till dem som fattar besluten och du kan vara med och påverka. När du jobbar hos oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige men även internationellt och där du har stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma IT består av över 1500 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i åtta länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda Tech konsultföretag med 5000 medarbetare i fjorton länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och vi har även ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life, Pink Programming, Kodcentrum och andra viktiga samhällsinitiativ.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga