Sigma Recruit · Publicerad Idag 00:00

VEM ÄR DU?

Vi söker sig som är utbildad civil- eller högskoleingenjör alt. har annan relevant eftergymnasial utbildning. Du är nyexaminerad eller har upp till ett par års arbetslivserfarenhet samt har ett starkt engagemang och driv för mobil utveckling. Inom iOS kommer du främst att arbeta med Swift, men även Objective-C, och inom Android kommer du att arbeta främst med Java för Android och Gradle. Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska.

Du är en driven och nyfiken person, som är självgående, vill påverka samt har lätt för att ta egna initiativ. Du kan kombinera affärs- och kundnytta med vad som är tekniskt möjligt, har fokus på leverans, en stark kvalitetskänsla och gillar problemlösning. Rakhet och ärlighet är något du värdesätter när du arbetar, liksom samarbete och flexibilitet.

DIN VARDAG

Här blir du en viktig del i iOS- resp. Android-teamet och kommer att utveckla mobilapplikationer för våra kunder i Sverige och globalt. Du kommer att jobba inom flera av våra affärsområden, exempelvis fintech och telekom. Du erbjuds en omväxlande vardag med ansvar från idé till leverans, ett projektorienterat arbete med fokus på nyutveckling. Vi har ett agilt tänk och hjälps åt i våra projekt, du kommer att jobba med både backendutvecklare, grafiker, testare, projektledare och produktägare.

Vi är ett innovativt och internationellt företag i tillväxtfas, det händer mycket och vi utvecklas hela tiden med nya tjänster och tekniker. Vi säger vad vi tycker och tänker samt har ett högt driv och engagemang. För att trivas och växa i vårt team är det viktigt att du är social, proaktiv och vill vara med och ta ansvar och påverka.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Smart Refill utvecklar och driver smarta mobila tjänster som gör tillvaron lite enklare för alla människor. Vi är ett etablerat utvecklingsföretag med mycket höga krav på användarvänlighet och säkerhet och vi är givetvis certifierade enligt PCI DSS Level 1. För våra kunder tar vi hand om hela utvecklingsprocessen från start till mål samt en fortsatt drift. Vi ser tydligt kopplingen mellan att förenkla människors vardag och skapa affärsnytta för våra kunder. Det är bryggan mellan en användbar lösning och bättre affärer som vi på Smart Refill utgör. Oavsett om vi tar fram mobila tjänster för banker och mobiloperatörer eller för företag som vill bygga effektiva system för kundinformation. Vi är idag 30 medarbetare med huvudkontor i Helsingborg samt kontor i Stockholm, Taiwan och Indien. Mer om oss på www.smartrefill.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt
Mejla jenny_nilsson

Inga fler liknande jobb tillgängliga