SpottingMe AB · Publicerad 28 sept

Clever är ett ungt och ambitiöst företag med massor av pionjäranda. Idag är vi en ledande aktör på en ny marknad som kännetecknas av stark tillväxt och innovation. Under de snart tre år som vi varit verksamma har vi knutit samarbete med flera ledande bilmärken. Vi har Sveriges största publika laddnätverk och finns även i Danmark och Tyskland och utbyggnaden sker konstant.

Framtidens e-mobilitet och utmaningarna inom detta snabbrörliga område driver oss till att utveckla smarta, hållbara helhetslösningar och våra arbetssätt samt hur vi interagerar med våra kunder och samarbetspartners. Att bli en del av Clever innebär därför en spännande kombination av affärsmässigt tänk och samhällsnytta. Omställningen till elektrifierat måste gå hand i hand med utbyggnaden av ett tillförlitligt publikt laddnätverk och etableringen av snabba, säkra laddlösningar där människor bor och jobbar. Det är här vi har vårt fokus när det gäller att skapa de bästa förutsättningarna för omställningen, både när det gäller våra erbjudanden och vår organisation.

Det är här du kommer in i bilden då vi söker dig som är redo att ta nästa steg din karriär och i denna roll bidra till Clevers fortsatta utveckling. Vi utökar vår projektorganisation med ytterligare en excellent projektledare. Vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas vilket innebär att du har möjlighet att sätta din prägel i ett framåtsträvande bolag. Med din expertis inom projektledning och förmåga att sätta dig in i elektriska installationer och elsäkerhet bidrar du till utveckling av vårt erbjudande inom en accelererande bransch. Du planerar, bereder och genomför projekt tillsammans med våra kunder men du kommer även medverka i den fortsatta utbyggnaden av vårt växande publika laddnätverk. Med dina ledaregenskaper projektleder du entreprenörer och säkerställer att projekten genomförs enligt uppsatta mål.

Rollen som projektledare

Du kommer ansvara för att driva de projekt i mål som vår försäljningsavdelning överlämnar i ditt ansvar. Här ingår planering av leveranserna samt att projektleda våra entreprenörer och se till att tids- och kostnadsramar hålls. Kvalitetssäkring genom testning, dokumentation samt säkerställande av en väl fungerande drift är en viktig del av ditt ansvarsområde vilket innebär att du även praktiskt kommer genomföra driftsättningar på plats vid prioriterade installationer. Du bistår även med råd och guidning vid val av laddlösningar till vår försäljningsavdelning samt våra kunder. Tillsammans med dina kollegor skapar du kontinuerliga förbättringar genom att utveckla processer som bidrar till en effektivare verksamhet.

Din profil:

Vi söker dig som är beprövad kvalificerad projektledare med framgångsrika resultat i din portfölj. Har du dessutom införskaffat dig denna inom en el-relaterad verksamhet ses detta som mycket positivt. Har du en eftergymnasial påbyggnadsutbildning inom el eller liknande, samt elbehörighet så är detta meriterande. Om inte, då förutsätter vi att du har ett genuint teknikintresse i att sätta dig in i ämnet och fördjupa dig och skapa dig en god förståelse för standarder och installationsprocesser för att kunna applicera detta på elbilsladdning.

Rollen kräver att du har B körkort så du kan möta alla de partners som du möter i dina projekt så som markägare, energibolag, entreprenadbolag och installatörer över hela Sverige. Med det sagt innebär det att du är du behöver vara positivt inställd till resor med eventuella övernattningar (upp till ca 100 dagar/år). Även att du kan kommunicera obehindrat i tal och skrift på engelska och svenska.

Personliga egenskaper:

Du har en tydlig målfokusering och prestationsinriktning, med en hög energinivå och inre motivator. Med en positiv inställning och enkelhet driver och koordinerar du dina projekt i mål. Struktur är viktigt för att du ska nå dina mål vilket du skapar kontinuerligt i ditt arbete. Du har ett stort socialt behov och är kontaktskapande. Nya möjligheter och utmaningar ser du som positivt, och du är öppen och prestigelös. Med en positiv approach och tydlighet skapar du ett naturligt engagemang för ditt budskap. Du har även en helhetssyn och god förmåga att arbetsleda dig själv och andra i din vardag. Vi ställer höga krav på våra medarbetare när det gäller affärsmässighet och drivkraft men också när det gäller att efterleva våra värderingar: - Vi sätter kunden först - Vi gör det lätt - Vi är levande, speciellt då du blir ett av Clevers ansikten utåt.

Passar detta in på dig och vill du ingå i vårt team? Då kan du vara personen vi söker!

Jobba på Clever

Istället för floskler som: "kunna hålla många bollar i luften" och vara "flexibel" vill vi tala klarspråk. Stundtals är det otroligt stressigt, och vi har många processer kvar att utveckla vilket innebär att du förr eller senare behöver göra helt andra arbetsuppgifter än vad som var schemalagt just den dagen. Vi vill gärna berätta att vi har roligt när vi är på jobbet, men det låter som ännu en floskel. Vi hoppas istället att du märker det när du träffar oss. Läs mer om oss på Clever.

Känns detta rätt och kan du tänka dig att ingå i vårt team?

Vill du bli en del av vårt team och jobba i en snabbväxande bransch där du kan göra skillnad? Då är du kanske rätt person för Clever! Om du har några frågor så samarbetar vi med Pernilla Borgström på SpottingMe, pernilla@spottingme.se alt 0734-159855. Din ansökan önskar hon ha tillhanda snarast och denna skickar du via SpottingMe. Vi önskar tillträde snarast och kommer ha en snabb processplan så vila inte på hanen.

.... eller vet du vem vi söker?

Om så är fallet, får du gärna rekommendera din kandidat till Pernilla via SpottingMe. Är det din rekommendation som lett till att kandidaten får ett superbt roligt uppdrag och Clever en unik medarbetare så får du en finders fee (9 000 kr) som tack för att du öppnat ditt kontaktnät för oss.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
http://www.spottingme.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från SpottingMe AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga