Stena Line Travel Group AB · Publicerad 15 juniContracting Manager - Sports & Activities

Jobbet som Contracting Manager omfattar produktutveckling och eget inköps- och resultatansvar. Du är på resande fot ett stort antal dagar per år där du besöker befintliga, och söker efter nya resmål, hotell och relaterade samarbetspartners. Arbetstiderna är ibland mycket oregelbundna och helgarbete förekommer. Du rapporterar till Head of Production och ingår i ett team av rutinerade kollegor.

Din huvuduppgift är att utveckla skidprodukten i Skandinavien i samarbete med moderbolaget Stena Line vid vårt gemensamma kontor i Frederikshavn. Men också stärka utbudet i alpområdet för varumärkena Sembo och DTF-Travel samt utvidga sport & aktivitetsutbudet generellt.

Vi söker i första hand dig som har inköpserfarenhet från rese- och turistindustrin, med stort intresse för, och erfarenhet av, skidåkning och sportaktiviteter. Du tänker kommersiellt, gillar att förhandla och motiveras av nöjda kunder och att göra bra affärer. En förutsättning för att lyckas är goda språkkunskaper, hög datamognad och en omfattande analytisk förmåga. Du har ett genuint intresse att vidga dina nätverk och bidra till en god samverkan mellan samarbetspartners och kollegor. Eftersom tjänsten innebär såväl muntliga som skriftliga presentationer ser vi att du uttrycker dig obehindrat på koncernspråket engelska i tal och skrift. Ytterligare relevanta språkkunskaper för det geografiska arbetsområdet är meriterande.

Tjänsten är tills vidare och heltid. Tillträde under 2018 och med placeringsort på vårt kontor i Frederikshavn eller i Helsingborg. Du förutsätts ha körkort och tillgång till egen bil.

Ansök och skicka in ditt CV genom att klicka "Sök tjänst".

Har du frågor om tjänsten kontakta Head of Production:
Jens Vincent +46 739 88 83 47 eller via mail: jens.vincent@stenalinetravelgroup.com
Intervjuer sker löpande.

OM SEMBO/STENA LINE TRAVEL GROUP


Stena Line Travel Group är Sveriges största resekoncern inom det snabbt växande området för individuellt resande. Stena Line Travel Group med huvudkontor i Helsingborg har idag ca 100 anställda i Sverige, Danmark och Spanien. Vi har ca 400 000 kunder och omsätter ca en miljard kr. Vi är en internationell aktör och varumärket Sembo är etablerat i Sverige, Norge, Danmark (DTF-Travel), Tyskland, Finland, Holland, Österrike, Ungern, Australien, Nya Zeeland, USA, Canada, Spanien, Singapore, Polen, England, Irland, Canada och Sydafrika. Vi erbjuder hotell, semesterboende och flygbiljetter i hela världen, med fokus på Europa. Stena Line Travel Group består av varumärkena Sembo, DTF Travel, European Online Flight, Best Travel och Buro Scanbrit. Stena Line Travel Group är ett helägt dotterbolag till Stena Line.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga